Teade

Collapse
No announcement yet.

võimendi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    su avatar on ikka liiga suur
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

    t-linespeakers.org

    Comment


      #17
      tead selle abo raamatu järgi on suht halb teha, need skeemid on ju miski 20 aastat vanad. tee ikka konstruktoriga, palju lihtsam ja ei pea hakkama käsipidi raudkloriidis kah solberdama.

      Comment


        #18
        Seal skeemis on kaks transi ja te rääkisite siin et kui ma tahan neid transe rohkem panna,et siis peaksin nad paralleelselt panema,aga kui palju neid transe sinna panna tohib?Ja kui ma lihtsalt võimsamad transid tahan panna,kas siis tohib lihtsalt need ära vahetada või peab ka skeemi ümber tegema natuke?

        Comment


          #19
          Oskate äki täpse margi öelda näiteks Estonia puhul millele saab korraga mängima panna S90 ja King Audio subbaka. Või teiste puhul millele ei saa kahte paari kõlle taha panna, siis kuidas ma selle subbaka sinna taha ühendama pean?
          -----------------------------------------------------------
          Kirjuta mis takistusega sul need S-90sed ja King audio on?
          Kui sul tõsine huvi, siis võin sulle ise ehitatud vximendit woofri jaoks pakkuda 60W-200W/4.oomi. Vxi, kui soovid vxin estonia 010 ymberehitada, et ta 2. oomist takistust taluks ilma tagajargedeta. Aga see kxik teadagi maksab. Vximalusi on palju. Kui on mingi kindel soov, siis meili.

          Comment


            #20
            Et kas siis kahte,neid 50w venevõime sillata tohib ja mida üldse sildamisel peab vaatama :-/Et kas seal takistus kuidagi muutub või mingi muu asi.

            Comment


              #21
              Kahe erineva võimu sildamisest oli siin nats aega tagasi juttu, otsi. Aga üldiselt jõuti järeldusele, et valge inimene nii ei tee. Kui tahtmist on, ehita crossover ehk siis aktiivne filter, ja võimenda iga sagedusriba erineva võimuga. Peaks andma soovitud tulemuse.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

              Comment

              Working...
              X