Teade

Collapse
No announcement yet.

kui palju maksab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kui subbariga tegu siis on 170 Hz isegi palju - 120 Hz oleks üsna paras. Tegelikult käib küll.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

80 Hz oleks paras
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

a kas siis 170 trance/tehno/dance jaoks sobib? või viin allapoole?

Comment

pane kõrva järgi sama küsimuse võid ema käest küsida põhimõtteliselt. see ongi isetegemise võlu, et sätid enda kõrva järgi
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Tar2-st saab neid odavalt Kaubahoovist Mingi Taali või Taavi autopood. Enne hoovi sisse sõitmist keerad vasakule ära tuleb otse vastu !
            kris@andmevoog.eu

Comment

Tar2-st saab neid odavalt Kaubahoovist Mingi Taali või Taavi autopood. Enne hoovi sisse sõitmist keerad vasakule ära tuleb otse vastu !
              -----------------------------------------------------------
              Mis asju täpselt sealt odavalt siis saab? Ja mis hinnaga? :
              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

12" teeb ikka paremat heli minu meelset,kannatb ka nagu rohkem!Autos teeb jah kaks 12" ikka päris korralikku häält!
                Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

Comment

dixo ma olen paras juhe, aga kus see kaubahoov asub? äkki juhatad täpsemalt

Comment

Autor: intz Kuupäev: 25.06.03 21:24:57
                    -----------------------------------------------------------
                    Mis asju täpselt sealt odavalt siis saab? Ja mis hinnaga?

King Audio subwoofakaid ikka  :-/

Autor: teadmamees Kuupäev: 25.06.03 21:47:57
                    25.06.03 20:48:35, dixo kirjutas:Tar2-st saab neid odavalt Kaubahoovist Mingi Taali või Taavi autopood. Enne hoovi sisse sõitmist keerad vasakule ära tuleb otse vastu !

dixo ma olen paras juhe, aga kus see kaubahoov asub? äkki juhatad täpsemalt

Kõnnid kesklinna. Mõtled, et võix panna ajama Narva poole seega keerad Narva mnt-le ja kõnnid yle selle vana silla pläsku juures. Peale seda näed, et tekivad uued ühika hooned. Kõnnid sealt eest mööda, ehk Annelinna poole. Peale ühika nurka üritad uuesti Narva poole ajama panna ning siis näed juba ühika kõrval/vastas on hoov, mis on tavaliselt autodega täidetud. Segane jutt, aga äkki saad aru  ;D
                    kris@andmevoog.eu

Comment

aga dixo kas sa palun saad oelda oma kasti valimised mootmed nii 12-sel kui ka 10-sel
                      kasti küljed ja kõrgus

ette tanades

Comment

aga dixo kas sa palun saad oelda oma kasti valimised mootmed nii 12-sel kui ka 10-sel
                        kasti küljed ja kõrgus

ette tanades
                        ma väga vabandan, aga kas tõesti on matemaatikaga nüüd nii kehvad lood

AjaO on abiks

siin üks netipõhine programm http://www.auto-sound.net/bbd/
                        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Olen teinud 2 kasti 10" KA-le ja kuulanud üht 12" KA-d. KA-le soovitan igal juhul inverterkast teha, sõltumata elemendi suurusest. 10" tegi tiba paremat häält IMO, aga vahe oli väga väike võrreldes 12" elemendiga. 10" elemendile tegin kasti sisemiste mõõtudega 30x40x60cm = 72 liitrit ja häälestussagedus oli 33Hz. KA elemente saab Tallinnas osta Järvelt Ben Autotarbest, 10" maksis 275, 12" oli vist 315 eeku.
                          Mis lõikesagedusse puutub, siis KA võistluse ajal oli võimendi filter seatud 50Hz peale, igati ok oli. 170Hz on way kõrge, kuni ~100Hz piires peaks lõikepunkt asuma, sõltub see muidugi, kui madalale midbassi elemendid mängivad.

Tõnu

Comment

2 Eku:

Kui vaja sys 10" -> www.hot.ee/bazzmazterz välised mõõdud.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

eku vist teeb nüüd midagi sellist http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...;num=1056136989

kas kasutab KA või visatoni, seda teab ainult tema.
                              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mina tahaks siia vahele teada, kas 75 mm diameetriga invertertoru jääb King Audio 12" väikseks või. Siin soovitati suurema diameetriga torusid, aga hetkel on mul see saadaval. Tahan kõlli toa jaoks teha. Siin on siis see, mis mul bassbox, näitab, kas see kõlbab, kui ma sellise kasti teen:

Driver Properties
                                Name: S12
                                Type: Standard woofer
                                Company: King Audio
                                Serial No: S12
                                Comment: 12" 100W RMS King Audio element
                                No. of Drivers = 1
                                Fs = 29,4 Hz
                                Vas = 23,2 liters
                                Z = 4, ohms
                                Pe = 100, watts
                                -----------------------------------------
                                Box Properties
                                Name: Vented Box
                                Type: Vented Box
                                Shape: Prism, square (optimum)
                                Company: Extrance
                                Serial No: 001
                                Comment: Vented Box
                                Vb = 71,69 liters
                                Fb = 17,66 Hz
                                QL = 6,67
                                F3 = 15,91 Hz
                                Fill = minimal
                                No. of Vents = 1
                                Vent shape = round
                                Vent ends = one flared
                                Dv = 75, mm
                                Lv = 555,3 mm

Kas see FS on see sagedus, mille peale see kõlar praegu häälestatud on?

Tahtsin invertertoru panna sinnasamma ette, kuhu kõlarigi, aga ta näitab, et selle toru pikkus peab olema 555,3 mm, niiet see mahuks ainult siis sisse kui see küljepeale panna. Kas seda võib siis kõlari küljele panna, risti elemendiga? Muudab see üldse midagi, kuhu ma ta panen? ??? :
                                Muusikahull!

Comment

Working...
                                X