Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
ja kas te saaksite nimetada koik king audio kõlarid mis myyakse noortehniku poes,need kolarid voiksid hakkata vahemalt 100 wattist.nimeta nende kolarite suurused ,voimsused ja hind
Suuruse vahe või mis??? Tegelikult naised saunas rääkisid, et soundil pidi kah vahe olema - ise 12" kogemust ei oma, seetõttu ei tea rääkida. 10" woofrist saab hääle käte küll kui vaeva näha.
Kas see King Audio ikka on siis nii kehva kui räägitakse?
Audesega võrreldes pidi jah ikka jama olema, aga klaaseväristavat bassi peaks ta korraliku kasti puhul ju andma küll. Endal kõll olemas, aga vaja kusagilt kastimaterjal otsida, niiet pole veel proovida saanud aga ...
Oman kogemusi mõlema King Audio elemendiga. Kastid olid mõlemal korralikud ning minu enda häälestatud. Mina olen maximalist lisan ka seda ;D King Audio 12" suudab mängida kõvasti madalamale. Oma 10 Hz madalamale. Endale tegelikult meeldib rohkem 10" heli. Natuke pehmemalt mängib, kui 12" :-/ Heli mõjutab ikka väga suurel määral kast ning minul on see väga korraliku häälestusega. 12" tundub mängides üsna kohmakas. Olen teind 12" king-ile 2 kasti autosse. Peax mainima, et kui neid olex 2 tykki autos korraga saab juba päris mõnusa mataka kätte Ühesõnaga pole ta nii sitt midagi. Oma hind on tal hea
10" King Audio - 63 liitrit, inverter 106x300mm
12" King Audio - 51 liitrit, inverter 70x275mm (autosse). Koju tee umbes 80 liitrine ja inverter ca~106x500-600 mm
Comment