Teade

Collapse
No announcement yet.

Radiotehnika võimu lüliti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Radiotehnika võimu lüliti

    Lugu järgimine võimu lüliti läks tuksi ja kuna voolujuhe läheb kapi taha siis panin suvalise lambi lüliti voolujuhtme vahele, et oleks lihtsam välja lülitada. Nüüd kui võimu lülitist kinni panen käib kõlaritest kerge litakas läbi. Kas see on kõlaritele kahjulik ja kuidas viga võiks parandada. Nt uus lüliti panna või mis.

    #2
    Ei tea mis vximuga tapselt tegu, aga osadel lahevad lylitisse lisa juhtmed, mille abil hoitakse plxksud ara. Need juhtmed tulevad sinna kaitselylitusest ja valjalylitamis hetkel lxkkavad relee valja.

    Comment


      #3
      Võimu tüüp on Radiotehnika Y101 ja juhtmeid läks sinna jah tiba rohkem aga ega ma eriline elktroonik pole(rohkem nagu taskulambi elektroonik)siis panin voolujuhtmed kokku ja asi ants.Kas need plaksud on kõlaritele või võimule kahjulikud, (eriti kõvad litakad ju pole). Kas asi võib nii ka jääda või pean kohe mõne paranduse poole sammud seadma.

      Comment


        #4
        Kui nad väga kõvad litakad pole ja talutavad on, siis ei tohiks nad ei võimule ega kõlaritele mingit viga teha, aga kui tahad veast lahti saada, siis ürita tevalo elektroonikute abiga ise viga üles leida ja parandada, või siis parandusse viia.
        Muusikahull!

        Comment


          #5
          mul ka radiotehnika u101.. kui nupust kinni panen,siis teeb ka kerge laksu... aga tavaliselt kui ma võimu kinni panen,siis panen helitugevuse nulli... siis ei tule laksu..

          Comment


            #6
            see laks pidi bassikaid kahjustama, abo raamatu jutu järgi.

            Comment


              #7
              Kerge litakas ei tohiks küll midagi teha...
              Mis värvi lähevad saiad kui neid mudida?

              Comment


                #8
                kerge litakas, kerge litakas... no mul siin kui võim (radiotehnika u101) on umbes 5 peale jäänud, siis on seda kerget litakat läbi maja kuulda ;D

                Comment


                  #9
                  Minu meelest on see lülitus originaalnupul mingit pidi läbi relee, mis siis seda litakat peaks ärastama või siis võimalikult sujuvaks lülituse tegema. Kui nüüd sai uus nupp aretatud, siis seda releed(kui ta seal oli kunagi) vahel enam pole.
                  Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                  indrek@sac.ee, +3725174765

                  Comment

                  Working...
                  X