Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika uku 020 stereo võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika uku 020 stereo võim

kas keegi oskab öelda andmeid selle võimu kohta ja kas on ka hea võim viga ,mida ma ise olen märganud on :liugurtakistitest reguleeritavad hääl ja balants , mis juhtuvad läbi lõpuks kuluma ja pragisema hakkama ,siis veel matakas ,mis peale võimu välja lulitamist läbi kõllide lööb... äkki kellelgi on mingit skeemi , mis lylitaks kõlarid näiteks relee abil välja...kõllid ise päris head , aga tahaks uusi elemente sisse osta, väiksed liiga raiped, kuidas yldse oleks võimalik testida ,mitu vatti on kõllid, kõikide ettepanekud ja soovitused on teretulnud... ;D
    Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

nii palju kui ma olen kuulnud sellest pidavat see sitt asi olema.. mingi 50w(nom) ja 70w(max)..

Comment

Muidu hääl on kõrva jaoks täitsa kena aga jama võib teisega küll palju olla. See releedega välja/sisselülimisahel ei ole mingi probleem aga kunagi endal oli probleeme selle eelvõimuahelaga. Kõigepäält kuluvad need poted ära, aga see ei ole prob, neid suht mugav vahetada ja saab väga odavalt kätte kaa. Aga suurem probleem on kõik ekva ja eelvõimu ploki lüüdid, mis järgemööda minu omal ära surid. Nendest hakkavad igasuhu anomaaliad levima, näiteks kahtlased undamised kui käega esipaneelile läheneda, igasugu genereerimised nii kõrges kui madalas otsas ja muud kahtlased asjad.
      Samuti lõppu on suht sant remontida(mina omandasin ühe mittetöötaval kujul [nagu elektroonikutega ikke juhtub]), juhtmed on väga lühikesed ja disain kõike muud kui remontimiseks optimeeritud... Aga hääl on puhtam ja parem kui u101 ja võhma ka rohkem...

Comment

Digitalil on jutt nii täpne kui olla saab - olen ise kah üht sellist isendit omanud ja mis ma ikka öelda oskan - peale ümberehitust tämbriploki osas andis ikka korraliku võhma välja - ntx S90 taga peaks päris korraliku tümmi välja taguma. Seda kõike muidugi niikaua kuni hakkavad lüütide vanadusest tekkivad probleemid ilmnema. Ja kindlasti hiljem kui oled mõnda Hi-End asja kuulanud saad aru mis jama sa oled kuulanud...
        Kes super-kvaliteeti taga ei aja, peaks kärama küll.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Aga kas on üldse mingit vene võimu mida tasub osta? Alla 800 krooni peaks maksma ja võimu peaks ka piisavalt olema.
          Kas Estonialt, Brigilt ja Amifonilt on midagi head? :
          Muusikahull!

Comment

Brig, Korvet, Amfitonilt peaks kah olema. Estonia on siis hea kui tal selle väljundikaitsmega jama pole.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Kuidas ma testida saaks, et väljundi kaitsmega probleeme pole?

Ma algaja you know
              Muusikahull!

Comment

Keerad võimust niipalju kui tuleb - kui liiga vara sinu jaoks välja lööb ongi probleemne eksmplaar!

Comment

OK, sain jälle targemaks. Tänud
                  Muusikahull!

Comment

UKU-020 on kxige jubedama disainiga vxim mida nainud olen. Kunagi, kui ei teadnud mis mudeliga tegu oleksin aarepealt ostnud, aga kui nagin disaini, siis ei lainud asi isegi kuulamiseks. Niipalju, kui vene foorumites olen lugenud peetakse seda vximendit viletsapoolseks.
                    Tee KB lahti ja varudes pisut kannatust kindlasti leiad midagi sobivat.
                    Kui estonia 010 huvi pakub, siis oleks pakkuda. Eel+lxppvximendi komplekt musta varvi esipaneeliga.
                    rom777@hot.ee

Comment

Kas on mingit võimu, kus saab kaks paari kõlareid korraga tööle panna. Nimelt oleks mul võimu vaja, millele saaksin korraga taha panna ühe paari S90 kõlareid ja ka King Audio 12" subwooferi. Kas on mingit vene võimu mille abil saab need korraga mängima panna ja kas on midagi, mis need mõlemad ära toidab?
                      Muusikahull!

Comment

ega mingeid õpetussõnu ple kuidas seda tämbriblokki ymber ehitada, näitex skeem või midagi ,ja kui on veel mingeid upgradei soovitusi, andke teada... :

Comment

aga lõpukad pidid ju mingi paarkymmend vatti olema , kas olete kindlad , et ta ise ka sama palju ei peaks välja andma

Comment

Kas on mingit võimu, kus saab kaks paari kõlareid korraga tööle panna. Nimelt oleks mul võimu vaja, millele saaksin korraga taha panna ühe paari S90 kõlareid ja ka King Audio 12" subwooferi. Kas on mingit vene võimu mille abil saab need korraga mängima panna ja kas on midagi, mis need mõlemad ära toidab?
                            kunagi sai 4xS90 estonia võimuga mängima pandud.

mõlemad klahvid korraga alla vajutada ja mitte üle poole volüümi nupust - mängis hästi.
                            enamikel võimudel saab küll mitu (tavaliselt 2) paari kõlle taha panna küll, aga selektor on keeratav. Sellisega ei ole proovinud. Sõltub vist ka võimust. aga väike ümberehitus ei tohiks veneaegse tehnika puhul raske olla

Comment

Tavaliselt vene vximud on mxeldud 4-8 oomise koormusega kasutamiseks. Estonia naiteks on 8 oomine, kuid kerge ymber haalestada 4 oomipeale mida ta talub vaga hasti. Kui on kxlarid 8 oomised, siis paraleelselt yhendades vxib vabalt 4kxlli vximule jargi pista, sest yldine takistus olex 4 oomi. Kui on 4 oomised kxlarid, siis ei soovitaks parallelselt yhendada vaid jadamisi. Olen ise katsetanud, 2 oomise koormuse puhul on lxpukate labilyygi txenaosus vaga suur. Nii, et minu soovitus ymberehitamata alla 4 oomi eriti ei soovita.

Comment

Working...
                              X