Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer VSX 405 RDS manuaali vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pioneer VSX 405 RDS manuaali vaja

Nimetatud ressiiveri manuali oleks siis vaja. Inglise, soome, vene või eesti keeles.
    Kui kellegil juhtub olema hard copy siis laseks selle koopiamasinast läbi või kui oleks müüa siis ostaks mingi mõistliku raha eest ära.
    Kui kellegil juhtub olema link ineterneti avarustesse siis oleks ka sellest abi.

UTFG on korduvalt kasutatud aga tulemused on seni kasinad (põhiliselt tänu minu piiratud keele oskustele). Seni on õnnestunud leida .pdf versiooni rootsi, hollandi, hispaania ja portugali keeles.

kumba sa otsid,kas kasutus- või remondijuhendit?

Comment

kasutusjuhendit ikke.
      sry, et jätsin segaseks.

Comment

http://www.pioneerelectronics.com/pna/prod...76_4279,00.html
        siin on pioneeride kasutusjuhendid,sinu mudelit ei olnud,aga ehk leiad midagi sarnast.

Comment

tänud
          kaevan veidi ringi, äkki ongi miagi sarnast

Comment

Vs: Pioneer VSX 405 RDS manuaali vaja.

mul peaks olema 407RDSi eestikeelne manuaal olemas. paberkandjal. seeg akui kuskil ei leia - anna teada. teeme kopisid.

Comment

Läheks vaja küll Ainus mille leidnud olen on mingi rootsi/hollandi/hispaani/portugali keelne.
              Tegelikult olin juba lootuse kaotanud aga ...

Comment

Nonii. manuaal sai toimetatud kokkulepitud kohta. Eks anna teada, kas jõudis sinuni ja kas asjast ka kasu oli.

Comment

homme peaks kätte saama.
                  ja abi on sellest kindlasti arvestades, et seni olen pidanud suht umbes riista käsitlema
                  suurimad tänud.

Comment

Esmalt postitatud Raqoletto poolt Vaata postitust
                    mul peaks olema 407RDSi eestikeelne manuaal olemas. paberkandjal. seeg akui kuskil ei leia - anna teada. teeme kopisid.
                    Tere.Oskate ehk öelda , kui palju antud toode erineb vsx 804 rds -st. Kas 405 manuaal kõlbaks ka 804-le. Ette tänades

Comment

Working...
                    X