Teade

Collapse
No announcement yet.

katkine Võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

a relee mähise ühe otsa peale tuleb 54 volti aga mis peaks teise otsa peale tulema ??
    sellele mis on kahe transi kollektoriga ühenduses.
    Andke andeks mulle minu lollid küsimused
    nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

Teine läheb mättasse et relee rakenduks. Vähemasti selle skeemifragmendi järgi paistab nii olevat.
      Tähendab - võim ise funksib?
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

hmm mähisest käib see 54 volti läbi. ja läheb kollektoritele käib läbi trannside ja siis jookseb maa peale ?.
        et siis põhimõtteliselt võin võin selle otsa mis transside külge läheb lissalt vastu maad pista ja relee hakkab tööle ??

kas nii ??

jah võim ise on korras.
        helivärk töötab ilusti praegu kuulangi niimoodi et panid sillad sinna
        ja minujaoks kärab küll ega sellest mingit probleemi ei tule ??

Comment

oot a ta ei lähe ju maa peale ???
          vastu maad läheb ta alles siis kui võimendi välja lülitada.

ei saa enam aru ???

Comment

Siis ei lähe vastu maad vaid p9inged lihtsalt kaovad ja mõõdadki nulli.
            Jäta sillad relee peale alles, nii on lihtsam. Kaitse sul küll puudub ja kui võim käed puusa paneb, lendavad kõlarid (kui ruttu jaole ei jõua). Muud ohtu pole, vea korral põlevad võimu lõpukad igal juhul - kaitsega ja ka ilma.
            - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
            - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
            X