Teade

Collapse
No announcement yet.

Supaka võim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Supaka võim

    Oman sellist jubinat nagu Veres Audio HA200, mille taga on audese supakas. Õpetusest sai nagu loetud et sinna saab veel kaks kõlli juurde panna aga muud täpsemalt pole öeldud.
    Kas võib panna sinna külge peale supaka veel kaks kõlli nt 3w ja 4 oomise (3GD38). Väljundi kohad on olemas.

    #2
    Sellel subbaka aktiivplokil on olemas kõlarite väljundid et saaks juurde liita 2 kõlarit - vasaku ja parema stereokõlari. asi on aga vist niimoodi, et sel juhul saab subbakas oma signaali kõlaritest, mitte RCAkaudu(samas ma kindel selles pole). Ja teine värk on selline et sellisel ühendamisel nendele teistele kõlaritele rakendub kõrgpääs-filter, mille lõikesagedus ühtib subbaka madalpääs-filtri lõikesagedusega.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

    Comment


      #3
      Juhendis oli kirjas jah et kõlaritest tuleks signaal võtta.
      Samas on seal ka RCA väljundid huvitav milleks need vajalikud on???
      Kui tahan kõlarist võtta kas siis võib lihtsalt kõlari juhtme kaheks vedada ja ongi olemas või nii ei või teha.

      J teine värk on selline et sellisel ühendamisel nendele teistele kõlaritele rakendub kõrgpääs-filter, mille lõikesagedus ühtib subbaka madalpääs-filtri lõikesagedusega---sellest ei saa eriti pihta mis siis tulemuseks on.

      Comment


        #4
        No minu arusaamist mööda peaks subba juba siis signaali kätte saama kui paned kõlarid sinna taha ja need juhtmed mis võimusr tulevad ühendad inputi(seal pildil on mitu komplekti musta ja punast värvi keeratavaid klemme - inputi paned juhtmed mis tulevad võimust, outputi ühendad lõpuks aga need valjukad mida sa ühendada tahad).
        Ja filtri idee on selles et kui ühendad need kõlarid sinna subba taha, siis alumine ots neil lõigatakse sujuvalt ära, mis on otseses seoses subbaka sagedusjoone äralõikamisega.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

        Comment


          #5
          palju siuke iludus muidu maksab?

          Comment


            #6
            sellel on vasakul sisendid vasaku + - ja parem + -
            ja siis väljund vasak + - ja parem + -. ja veel rca sisend väljund.
            kas ma sain õieti aru ,et võtan võimust(radiotehnika) ja viin vasaku kõlari juhtme supaka võimu ja sama paremaga ja sealt supaka võimust viin kõlarid välja.
            Kas radiotehnika võimust liiga suur võimsus ei tule?

            Comment


              #7
              mõlemad, parema ja vasaku kõlarikaaabli viid sellest võimust läbi ja asi ants
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

              t-linespeakers.org

              Comment


                #8
                Hinnaks oli nõks alla 2000.- Kahjuks ei ole nii kõva elektroonik et võim ise kokku keevitada. Aga tundub norm asi olevat.Minigi jamam variand maksis ainult 100 eeku vähem
                ja oli 80 w.

                Basslutsteg med en effekt på 1x100W RMS 4ohm 1x200W max. THD 0,1%. Frekvensomfång 25-180Hz. Ställbart lågpass delningsfilter 40-180Hz 12dB/oktav. Fasomkopplare 0-180. 205x110x255mm

                Comment

                Working...
                X