sellina jama, et cd mängijal kärssas mootor vist läbi, mis ajab plaati ringi käima. Igatahes kui plaat sisse panna, ei hakka plaat ringikäima. Mis teha? Kas selliseid mootoreid müüakse kusagil, või on nüüd cd-deck maha kandmisele mõeldud?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Cd mootor
Collapse
X
-
Ma ka arvan, et mootoril pole häda kedagist. Pigem ikka elektroonika. Läätsa ma ei puhastaks piiritusega, pigem suruõhuga, äärmisel juhul vatitopiga.
Ega ta järsku arva et kaas lahti on - see lüliti võiks samuti edukalt jupsida?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
No jah deck ise on mingi suht vana, et vist umbes 7-8 aastat vana Akai. Muidu käis siiamaani tips-tops aga jah, äkki, enne ühte pidu ei võta enam häält sisse. Paned plaadi sisse, displeil on kiri "disc". Muidu kui plaati sees pole ütleb "no disc". võtsin kesta maha ja pilt oli nii nagu rääkisin, et plaat ei hakka sees ringi käima....
Et kas kaen üle siis läätse ja muu elektroonika.
Väidate et mootor korras??!!
Comment
-
mul vähele teine probleem. cd pleieri lääts liigub edasi-tagasi mööda keerlevat vindipulka. mingi tarkpea lükkas läätse näpuga ja lõhkus arvatavasti läätse liigutavad sooned ära. igatahes, kaane sulgedes sõidab lääts äärest tsentrisse ja sealt tagasi äärde. kui lääts jõuab lõppu, ei tule ta enam tagasi, vaid hakkab kõrinaga üle jooksma. pleieri mark mingi "United". kas seda juppi on kuskilt saada ja palju parandus võiks maksma minna.
Comment
-
mul täpselt sama jama nagu unematil..tekkis ka nii et läxin näpuga lääce pihta ja nyyd ka jooxeb keskele...tagasi ja jääb kõrisema.., plaati vist loeb seestpoolt vällapoole...aga mul jooxeb keskelt sissepoole, tahab nagu yle joosta...mul mingi vanem pill, kus raadio ka pial....mingi Supertech, see mingi decki moodi asi..3 cd-d käib sisse..a muidu lääc liigub yles alla plaadi kohal vahest ka...ja siis jälle liigub nurka ja kõriseb seal..kummaline..
Comment
Comment