Teade

Collapse
No announcement yet.

Cd mootor

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Cd mootor

sellina jama, et cd mängijal kärssas mootor vist läbi, mis ajab plaati ringi käima. Igatahes kui plaat sisse panna, ei hakka plaat ringikäima. Mis teha? Kas selliseid mootoreid müüakse kusagil, või on nüüd cd-deck maha kandmisele mõeldud?

Mina jällegi arvan, et hoopis lääts on must ja deck ei näe, et talle plaat sisse on pandud ning seega ei käse ka mootoril ringi käima hakata.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

äkki puhastusplaat aitab
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui mootor enam ringi ei käi, siis pole puhastusplaadiga midagi teha, ega see pole mingi eriline plaat, et muid plaate ei näe, aga seda näeb. Kruvikas ja vatitikk abiks. Mina olen viina ka kasutanud.

Comment

OT: novot, kuhu mõistus kohe tüürib. madis kirjutas, et lääts must ja kohe plaks! puhastusplaat lõi pähe.
          aga oleneb ka kui vana deck on ja kus ta mängib. et kas on ikka läätse viga.
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Viga võib peituda ka mootori juhtimise skeemis.Minu praktikas ei ole veel olnud ühtegi juhust,et mootor ise oleks otsad andnud.Küll on aga piisavalt rikkeid mootori juhtelektroonikas.
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Ma ka arvan, et mootoril pole häda kedagist. Pigem ikka elektroonika. Läätsa ma ei puhastaks piiritusega, pigem suruõhuga, äärmisel juhul vatitopiga.
              Ega ta järsku arva et kaas lahti on - see lüliti võiks samuti edukalt jupsida?
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

No jah deck ise on mingi suht vana, et vist umbes 7-8 aastat vana Akai. Muidu käis siiamaani tips-tops aga jah, äkki, enne ühte pidu ei võta enam häält sisse. Paned plaadi sisse, displeil on kiri "disc". Muidu kui plaati sees pole ütleb "no disc". võtsin kesta maha ja pilt oli nii nagu rääkisin, et plaat ei hakka sees ringi käima....
                Et kas kaen üle siis läätse ja muu elektroonika.
                Väidate et mootor korras??!!

Comment

Väidate et mootor korras??!!
                  Suure tõenäosusega küll.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui on laiali, siis lase sahtlil sisse sõita ja vaata kas siis lääts hakkaba üles-alla käima. Kui juhtumisi ei hakka, siis otsi viga sahtli lõpulülitist.

Comment

Tänan info eest.
                      Tegelt oli vist lääts mingil moel kinni kiilunud ja see pärast ei liikunud üles-alla. Nüüd jälle kõik funkab

Comment

mul vähele teine probleem. cd pleieri lääts liigub edasi-tagasi mööda keerlevat vindipulka. mingi tarkpea lükkas läätse näpuga ja lõhkus arvatavasti läätse liigutavad sooned ära. igatahes, kaane sulgedes sõidab lääts äärest tsentrisse ja sealt tagasi äärde. kui lääts jõuab lõppu, ei tule ta enam tagasi, vaid hakkab kõrinaga üle jooksma. pleieri mark mingi "United". kas seda juppi on kuskilt saada ja palju parandus võiks maksma minna.

Comment

Tundub et hoopis ääre andur (lüliti?) kutu kui asi muidu liigub.

Comment

mul täpselt sama jama nagu unematil..tekkis ka nii et läxin näpuga lääce pihta ja nyyd ka jooxeb keskele...tagasi ja jääb kõrisema.., plaati vist loeb seestpoolt vällapoole...aga mul jooxeb keskelt sissepoole, tahab nagu yle joosta...mul mingi vanem pill, kus raadio ka pial....mingi Supertech, see mingi decki moodi asi..3 cd-d käib sisse..a muidu lääc liigub yles alla plaadi kohal vahest ka...ja siis jälle liigub nurka ja kõriseb seal..kummaline..

Comment

samas on nii et kui paarkümmend x proovida siis vahel läheb plaat mängima. kas annab midagi teha ja hind

Comment

Working...
                              X