Teade

Collapse
No announcement yet.

5000w

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mul tuli küll sealt mingi jura, mille saab ka skippida; aga kui midagi tahetakse kellegile viidata, peaks ehk vähe täpsem link olema ! See konkreetne oli stiilis "Kui kedagi kabe peaks huvitama, siis: "www.neti.ee""
    Head susserdamist !

Comment

http://www.iasca.com/index2.php
      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Aitäh !
        See ütleb nüüd küll kõik ...
        Head susserdamist !

Comment

Meelega mängid lolli? :

Comment

Meelega mängid lolli? :
            oot, mis värk on, et sellised postid siia teemasse tulevad ???
            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Äkki on põhjust >
              Head susserdamist !

Comment

saatke siis IM, niisama teemavälist asja pole mõtet ju ajada
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Sry, OT mis OT aga please katsuge teema raamides ikka püsida.

Tänan tähelepanu eest.

Comment

Ok teemasse:
                    NB! ISIKLIK ARVAMUS:
                    vaata mis andmeid levitatakse. tegu ju 12" ga. xmax polegi kirjas. Keda see kotib palju see helipool talub? Madalat bassi see kõll ei mängi. Füüsika. Bass vajab õhu liigutamist. Kui kõlaritootja ei julge seda näidata on midagi mäda. Autosse isegi kõlbab, kuna suudab alates 50 Hz mängida kõvasti. Aga 10000 krooni eest ei ole see mõtekas. Vaata parem Eminence LAB12, mis 3 korda odavam ja karta on et mängib sügavat bassi vähema moonutusega. Ja kõvemini. Vabandan ülbe tooni eest. Mulle lihtsalt käib pinda palju need krdi autosoundi asjad inimestelt vahelt võtavad.

Comment

Heh, aga natuke positiivset juttu kah ;D
                      See kõll sobib väga kitsa sagedusala mängimiseks. Võrdle näiteks mõne prosoundi valjukaga.
                      Esiteks mõlemad ei suuda sügavat bassi anda.
                      Teiseks prosoundi valjuka tundlikus on väga kõrge. st vajab vähem voolu et kõvasti mängida. See pioneer on 88db/w/m. Vähemalt tootja arvab nii. See võib olla väga optimistlik. Kõige õigem oleks effektiivsus kõlari parameetritest arvutada. Aga tootja ei paku kõike vajalike parameetreid.
                      3db kõvemini mängimine tähendab võimsuse kahekordistamist. Näiteks mingi suvaline JBL või Eminence valjukas mis talub 600-1000W ja mille tundlikus on 95dB/w/m.
                      Pioneeri valjukas talub 2000W. Ehk 4dB VÄHEM kui VÄGA HEAD prosoundi valjukad. 10000 krooni eest on see minu arvates halb ost.
                      Aga mida mina tean?

Comment

Paul su jutt on väga asjalik. Olen täiesti päri - see 2000W või mida iganes on sellistele tüüpidele, kes vaatavad - oh! 2 kW!!! Täitsa p*****! 10000 sellise asja eest välja laduda on väga mõtetu.
                        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Milleks teile neid kW. Mina arvan , et hea tümpsu kuulamiseks on vaja head kvaliteeti mitte kõva müra. Sadakond vatti peaks olema piisav, et head muusikat kuulata ja hiljem ka niisama kõrvaga kuulda.
                          "Computers in future may weigh no more than 1.5 tons."(Popular Mechanics, 1949)

Comment

Eile Pro7 pealt FocusTV-s näitas kuidas ühest autost 160,3db välja pigistati. Heli oli nii kõva, et auto kojamehed enam vastu esiklaasi püsida ei suutnud.

Comment

http://www.popsci.com/popsci/auto/article/...,460648,00.html suutis 177.6 dB välja pigistada
                              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

põhimõtteliselt võib auto lihtsalt õhku ka lasta, saab suurema rõhu.

2kW ei ole normaalne, ma ei kujuta ette kuhu see soojus läheb.

Comment

Working...
                                X