Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Siin foorumis EI KASUTATA terminit "toidab ära". Selline jutt on nii väär kui olla saab. Nõrgema võimuga võid veelgi lihtsamalt kõlarid läbi lasta kui natuke tugevama võimuga. Seda enam, kui kõrva pole selleks et aru saada kui asi klippima läheb ja liiga palju volüümi keerad.
Võimendi ja kõlari võimsuste suhe on selline kahtlane asi, millest võibki heietama jääda ja otsest õiget vastust ei ole. Sel teemal on siin palju räägitud, kasuta otsingut. Lihtne kokkuvõte oleks selline, et mõlemad peaksid olema piisava varuga, muidu hakkavad asjad läbi minema. Ning neid punn-põhjas kuulatate läbi lastud asju liigub ikka ääretult palju.
Amfiton jättis mulle üsna hea mulje, kuid ega sedagi ei saa mõttetult lõhkuda.
Ära toitmise jutu peale seda, et oleks aeg see jutt lõpetada. Ülepäeviti keegi jahub mulle, kuidas U101-ga lasti see ja see valjukas õhku. Kasutage kõrvu ja neid probleeme pole, ja pigem see läbi minemine tingitud klippivast võimendist.
Ise kasutan hetkel Odyssei 010 ja S50B (50w vs. 25w) ning minul pole mingeid probleeme olnud. Võimendil piisav varu olemas, klippima ma seda ei aja ja kõlaridki elavad kauem.
Originally posted by Cheopps@May 17 2006, 13:46 Kas sel Odisseil mitte 4R juures 50W(8R sel juhul poole vähem) polnud?S-50B on 8R(RMS 25W).Seega võimendi ja kõlar võrdsed
8oomi korral on 50w kanalisse. Mõeldudki tegelikult 8oomist kastidega kasutamiseks, kuid reaalselt võimalik ka 4oomiseid kasutada-sel juhul võimsus suurem veel.
Asoo!No jah.Pole uurinud ega kasutanud ise seda võimendit...S-50 on tegelikult paras sinna võimendile.Kusagilt lugesin(oli vist RRR koduleht), et soovitatav võimendi oleks väljundvõimsusega 35...75W.Ei tea kas asi vastab tõele või mitte :lol:
Comment