Oli mõte osta Lightning audio võim. Minu jaoks suhteliselt tundmatu firma :-/ Äkki keegi oskab selle firma võimude kohta midagi öelda.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Lightning Audio
Collapse
X
-
Otsest kogemust ei ole, aga kui hea hinna eest saad, siis võid ära osta ikkagi. Aga jah asjad mida vaata on: kas filtrid on sisse ehitatud väljundite ette, et sa saaksid subwooferi kohe taha lükata ja muidugi väljundvõimsus peab ka piisav olema? Midagi otseselt halba nende kohta kuulnud pole ja ega see autovõimendi müratase nii väga tähtis polegi, kuna autos tavaliselt hi-fi heli ei naudita. Rohkem eesmärk tümpsuga silma paista. ;DMuusikahull!
-
Väga vale suhtumine Extrance !
Autos on võimalik saavutada korralik Hi-Fi heli. Ise pooldan ka rohkem SQ-d kui SPL-i. Ex see ole igaühe oma asi !
Kui soovid silma paista oma masinaga on ka muid võimalusi kui kõva tümakas sisse lükata. Kirjuta midagi ntx aerosooliga keset klaasi või kuhu iganes keset elamist. paistad silma ja äge ju ! Samas hakka nyyd ise ka mõtlema, et kui soovid tymakaga silma paista, siis on see puhas endale pinda käimine ja aku raiskamine. Mina ise näiteks kuulan ka muusikat, sest mulle meeldib muusika mida ma kuulan, mitte ei kekka ma kodus kassile, kui kõva tümm mul on !!!
Comment
-
Ni ma usun et see Lightning Audio kõige hullem polegi - peaks töötama küll ja arvatavasti päris hästi isegi.
Ja autosse saab teha ikkagist korraliku installiga ja põhjaliku läbimõtlemise tulemusena väga hea hi-fi muusikasüsteemi.
Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Ei no hi-fi heli on autos võimalik kätte saada küll, aga ma arvan, et sa ei istu autosse, et viimseni heli detaile kuulata - ma arvan, et autoga sõites ei ole võimalik seda teha.
peaxite ise yxkord sellist heli kuulama ja siis ei istu keegi enam tavalise tymakaga auosse sisse
Comment
Comment