Teade

Collapse
No announcement yet.

MONITOR AUDIO - kas tasub osta ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

MONITOR AUDIO - kas tasub osta ?

Tere
    Olen siin otsimas endale madalama hinnaklassi (3000-4500) korralikke riiulikõlareid muusika kuulamiseks ja leidsin siis ühe sellise huvitava kaubamärgi nagu seda on MONITOR AUDIO.
    Hakkas silma Bronze seeria B1 mudel.
    http://www.monitoraudio.com/products.../series/b1.htm
    On kellegil antud firmaga miskiseid kokkupuuteid olnud ?
    Kuidas on nad võrreldes AUDES toodanguga ?
    Ja viimane küsimus oleks kuulamisvõimaluse kohta tallinnas.
    Kes müüb ja kus asub.
    Asjalike vastuste eest ette tänades
    Priit

Vs: MONITOR AUDIO - kas tasub osta ?

monitor audio ei ole kaubamärk.see tähendab et võimendi ja kõlar asuvad ühes korpuses.eestikeelne vaste oleks siis aktiivkõlar.

Comment

Lgp. Kreeklane

Te vist ei suvatsenud minu postitust lõpuni läbi lugeda, sest seal keskel on selgelt olemas ka aktiivne link antud tootja kodulehele.
      Tähelepanelikku lugemist soovides

Priit

Comment

Monitor Audio on ka üks kõlarifirma, ja hea kusjuures. HiFiChoice-s sai MA Silver S1 päris hea hinnangu.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

MA-sid meie tingimustes kuulata ei saa. Lähim maad mööda esindaja peaks Riias olema. Asukohta kahjuks ei tea. HiFi klubist võibolla avaldavad.

Kõlarid teised neil jah(pildi ja näitajate järgi) kuidagi ahvatlema panevad. Audese poolehoidja pole mitte üks tips. Juba väljanägemiselt ajavad une peale. See muidugi mu subj arvamus, palun mitte ärrituda

MA-sid pole ka ise (kohe mitte mingisuguseid) mängimas kuulnud, kahjuks.

See on muidugi kaubamärk ja kõlaritootja (UK) ning tasemelt peaks see kindlasti olema kaugelt üle keskmise

Comment

Working...
          X