Teade

Collapse
No announcement yet.

kes ehitaks valmis mosquito?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kes ehitaks valmis mosquito?

Tere!

Kas oleks Eestis võimalik leida inimest, kes ehitaks valmis järgneval netilehel kirjeldatud asja:

On what grounds is this letter based? Why is it submitted now? Information letter about the mosquitos placed by the municipality. Relationship with the coalition agreement/college work programme/previously adopted motions and commitments made: Safety course 2023-2027 Financial and legal consequences/aspects: None. Explanation: Four years ago, I brought the mosquito back to Rotterdam, as an instrument […]

Vaja läheks ühte eksemplari, kaubanduslik (viimistletud) välimus pole vajalik, samuti mitte ilmastikukindlus, tegevusraadiuseks piisab 10 (-15) m, võimalusel reguleeritava helitugevusega - aga peaks muidugi olema oluliselt odavam kui antud veebilehel esitletud toode...

Oleks väga huvitatud ka kommentaaridest, kuid kui keegi on võimeline seda ehitama, siis võib vastused saata ka privana.

Tänan juba ette kõiki, kes viitsivad antud teemal sõna võtta.

Vs: kes ehitaks valmis mosquito?

Mis sa sellise sääsega jandid üldse. Jahipüssipadrunisse sool ja ... Seda ei viitsi küll teha aga kui tahad võin sarnase asja teha, mina nimetaks teda Vareseks. Iga kahe minuti tagant teeb hirmsa paugu...
    Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
    Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Tänks, tead tegelikult meeldiks mulle isiklikult sinu variant isegi rohkem , aga kuna tegu delikaatsemat sorti olukorraga, siis kahjuks oleks Vares siinkohal nõks liiga äkiline asi...

Aga tänan soovitamast, unistada võin ju Varesest ikka...

Comment

Ega väga täpselt pole kirjutatud kuidas asi töötab aga vist midagi keerulist seal ei ole.
        Üks võimalikult suure tundlikuse ja ülemise sageduspiiriga üle 20kHz piesovaljukas, generaator sagedusega kuskil 17-20 kHz, väike võimendi ja ongi valmis. Võib muidugi lisada veel liikumisanduri. Pensionärid ja natuke neist nooremad seda heli ei kuule (eriti), teismelisi aga häirib ilmselt tuntavalt.
        Rullnokkasid ning muid trammi ja bussiga liialdajaid see muidugi ei pelata, kuna neil kuulmine juba kahjustunud.
        viimati muutis kasutaja moi; 28 m 2006, 23:34.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
          Ega väga täpselt pole kirjutatud kuidas asi töötab aga vist midagi keerulist seal ei ole.
          Üks võimalikult suure tundlikuse ja ülemise sageduspiiriga üle 20kHz piesovaljukas, generaator sagedusega kuskil 17-20 kHz, väike võimendi ja ongi valmis.
          Kas oskad ja viitsid ise selle valmis ehitada, või soovitada kedagi kes ehitaks? Palju see maksma läheks koos tööga (liikumisandurit antud olukorras vaja ei ole)? Olen 100% tellija, st ei küsi niisama teoreetiliselt, vaid tegija puhul lööks käed.

Comment

Väike OT küsimus: kui üle 20-sed enam 18kHz rohkem ei kuule siis pole mõtet ju hi-fi süsteemis ka seda tsst-tsst lõppu taga ajada (20Hz-18kHz @3dB = Hi-Fi)?
            Beers of Estonia

Comment

see tsst on palju allpool
              Kui Fourier' ridadest kuulnud oled, siis kõrged sagedused on vajalikud signaalifrontide kuju adekvaatseks edastamiseks või näiteks tämbrimuutuste ärahoidmiseks.

Comment

Huvitav küll kust neid teismelisi minema ei saa ajatud? Ja kas neid tõesti nii palju on? Mina ise olen 18, poodide ees hängimas ei käi ja ei käinud ka 13 aastaselt, aga mõte et keegi üritab selliste meetoditega mind kuskilt minema ajada on igatahes üsna ebameeldiv. Kas iga sent poe kasumis on tõesti nii oluline et selliste meetoditeni välja peab minema? Suure tõenäosusega see teema mind küll eriti ei puuduta aga asi on põhimõttes.

Teise nurga alt lähenedas, võibolla on kellelgi vastupidav kuulmine ja mõne 35 aastase ajaks see riistapuu ka minema?

Comment

Esmalt postitatud MarkoE poolt
                  Huvitav küll kust neid teismelisi minema ei saa ajatud? Ja kas neid tõesti nii palju on? Mina ise olen 18, poodide ees hängimas ei käi ja ei käinud ka 13 aastaselt, aga mõte et keegi üritab selliste meetoditega mind kuskilt minema ajada on igatahes üsna ebameeldiv. Kas iga sent poe kasumis on tõesti nii oluline et selliste meetoditeni välja peab minema? Suure tõenäosusega see teema mind küll eriti ei puuduta aga asi on põhimõttes.

Teise nurga alt lähenedas, võibolla on kellelgi vastupidav kuulmine ja mõne 35 aastase ajaks see riistapuu ka minema?
                  Tegemist ei ole antud juhul poega ega mingi muu kasumit tootva ettevõtmisega. Asja eetiline külg on kindlasti minu (meie) kasuks, ükskõik kust otsast seda ka ei vaataks, aga seda teemat rohkem ei lahkaks. Otsisin meistrimeest.

Comment

Esmalt postitatud beetle poolt
                    Kas oskad ja viitsid ise selle valmis ehitada
                    Oskaks aga ei viitsi ehitada.

Comment

Kahju, aga mõistan.

Loodetavasti mõni oskaja ka viitsib, või teab keegi juhatada meest (naist) või väikefirmat, kes ehk sellise ehitamisega leiba või lisaraha teenib. Tänud ette.

Comment

Ma võiks ehitada, kui Moi või keegi skeemi annaks...

Comment

Millegipärast kahtlen sellise asja töövõimes.
                          Muide, kui piisavalt väge täis "tiineidzer" selle avastab , siis sellest ka pilpad järgi .
                          Ja miks Sa arvad , et vanemad ei pruugi seda heli kuulda. Isegi ,kui otseselt ei kuule . Samuti on kahju koertest - kassidest .

Ahjaa, Viletsa kvaliteediga "tsst" lõpp on kuskil 7-8 kHz, paremal kuni 15-16kHz., okei harmoonilised võivad joosta kuni 60 kHz ni.

Edit: Martin@kuuleb 17.5kHz ära ja 29 aastane.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Pidi toimima väga hästi, kui seda "töövõime" all silmas pead.
                            Koerad-kassid ei pidanud sellest häiritud olema. Samuti on ta kõigile kahjutu, nii neile kes kuulevad kui neile kes ei kuule. Selle koha pealt on meditsiinilised testid tehtud (vaata nt. algpostituse linki) ja asja tootmisele Inglismaal litsents antud. Kasutatakse seda väga edukalt minu teada igal pool Euroopas. Hiljuti käis ka läbi uudis samal põhimõttel töötavast mobiilihelinast, mida vanemad inimesed ei kuule.
                            Seda enam, et asi oleks ju peal ainult vajadusel ja vaid minutiteks.
                            Pilbastamise mittevõimaldamise eest hoolitseme ise.

Comment

Esmalt postitatud beetle poolt
                              Selle koha pealt on meditsiinilised testid tehtud (vaata nt. algpostituse linki) ja asja tootmisele Inglismaal litsents antud. Kasutatakse seda väga edukalt minu teada igal pool Euroopas. Hiljuti käis ka läbi uudis samal põhimõttel töötavast mobiilihelinast, mida vanemad inimesed ei kuule.
                              Kõlab nagu hea teleturu või kataloogireklaam..
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                              X