Teade

Collapse
No announcement yet.

Enamvähem korralik helisüsteem koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Enamvähem korralik helisüsteem koju?

Esmalt postitatud marcor1 poolt
    OT: NAD ei olegi mingi ainuvalik, lihtsalt ta pakub rohkem muusikat sama raha eest. Mõnel teisel tuleb nime ja läikivate nuppude eest 20...50% rohkem maksta.
    <-
    kusjuures ei ole nõus, sest ma arvan et kasutatud asjade puhul erilist vahet pole, muidugi uute puhul on, ei vaidle vastu.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
      ... muidugi uute puhul on, ei vaidle vastu.
      -uut tehnikat ma silmas pidasingi.

(<- 20 läikivat nuppu)
      -

Comment

idee poolest mõtlesin võtta mõne "vanakooli" võimu.(hea kvaliteet ja mõistlik hind-parandage kui eksin)
        või soovitate te tutikat poest?

Comment

Esmalt postitatud booz poolt
          idee poolest mõtlesin võtta mõne "vanakooli" võimu.(hea kvaliteet ja mõistlik hind-parandage kui eksin)
          või soovitate te tutikat poest?
          tutika eelis on üldiselt garantii ja kriimustamata ese.
          Kasutatud eelis on palju odavam hind. Samas võib ka leida koos dok ja garantiiga asja.
          Üldiselt mina http://www.hifiweb.net/index.php?kat=4 soetanud selle kuti käest omale asju ja pole kurta midagi olnud. marcor1 ka vist oma marantz'i sealt soetanud .

Comment

seda meest võib tõesti soovitada - kaup on korralik ning pole mingit kemplemist 50 krooni pärast, nagu mõni teine siin... nimesid ei hakka nimetama.
            -

Comment

nii nüüd ma olen enamvähem hindadega ja asjaoludega kursis.
              ja see mida mina tahaks seda ma oma summadega mitte ei saa veel
              nii, et asjad lükkan julgelt järgmisesse aastasse ja arvutil oleks ka paar vidinat juurde osta ja need on märksa vajalikumad(tra midagi teha ei saa...kohe annab 30gb ketas tunda ja alla paremasse äärde ilmub kollane rõõmustav tekst "you are running on low disk space" vmt)
              aga tuli siis järgmine ja lihtne idee...ärge tugevasti lööge .
              kuna ees on kolimine(majast ridaelamu boxi- (st naabrid):, siis ostaks omale selle ees pool pakutud radiotehnika varjandi. saaks veel natuke julgelt kuulata, enne kui naabrite vigin kõrvu hakkab lukustama.
              kvaliteedi eest saab veel terve elu maksta, aga lapsepõlve tümm ei tohi kuulamata jääda
              selle võimu poolega vast väga pslju raskusi ei ole,aga mis moodi need s90 saada. ma sain aru, et elemente on veel saada. kas lasta kokku midagi panna või osta kasutatud. on kellegil midagi pakkuda vmt?

Tago

Comment

Ega S90 mingi naabrisõber pole (aknaid väristab vägagi eduliselt)- või Alto 2 mingi seinapurustaja(ei värista aknaid pooltki nii hästi).
                Ausalt - kui kahakott kannatab siis korralik isetehtud Alto 2(foorumis on mitu teemat selle kohta)~3k, säästu huvides odav ~2k võimendi ja tümina jaoks mingi säästu aktiivsupikas ~2k. Kokku ~7k. Kõlarihinnad siis isemeisterdades.
                Samas s90 puhul - ise pole mõtet küll meisterdada. Otsi võimalikult heas korras, kasutatud isendid ning ~aasta pärast saad väikese kahjuga järgmisele õnnelikule edasi müüa. Võimendi samamoodi - vaata, et oleks tundud mark, viisaka välimusega, soovitatavalt puldiga, saad samuti soodsalt edasi müüa.
                -

Comment

S90-le on sama praktiliselt sama raha juures alternatiiv Estonia AC35-021 kõlarid ja juttude järgi on paremad.

Mis mulle soovitati, kui ma olin sama valiku ees kui sina praegu (sama eelarvega):
                  Esmalt postitatud humax poolt
                  Vene võimendid mis on head on ODISSEI U-010 JA viimased KORVETI mudelid +veel mõningad mudelid ja muu on täiesti tavapärane ,ja siia ei kuulu Raadiotehnika toodang.
                  Esmalt postitatud rom poolt
                  Üldiselt kiidan Estonia 010 ostu heaks, kui on heas korras.
                  Igaljuhul omast kogemusest võin ütelda, et radiotehnikatest ja amfitonidest on ta etem. Odissey 010 on ka päris hea pill, veel soovitan Brig 001 ja olen avastanud veel ühe võimendi mis jättis endast väga hea mulje see on Feniks 50y-008
                  Esmalt postitatud hgTafka poolt
                  Põhimõtteliselt võid kõike vaadata, mille number algab 0'ga. Teised kaks lihtsalt tüübi vms... numbrid. Ise Pakuks: Brig 001, Estonia 010, Odyssei 010, Korvet. Väga hea asi on veel Orbita 002.
                  PS. Üle pika aja suht informatiivne teema. ehk kaaluks asja kleepuvaks tegemist?

Comment

tänan info ees, uurin asju ise ka natuke
                    selles mõttes on hea muretu, et ostan ja pärast müües suurt kaotust ei tule.
                    aga selge on see, et kui asjade ostmiseks läheb, siis võtaks kellegi targema kindlasti hea meelega kõrvale!
                    (natuke kahju seda kena teemat nüüd selle tümmiga ära rikkuda)

Comment

Estonai k&#245;larid pidid eriti h&#228;sti k&#245;lama siis, kui midagi &#252;mber teha, kas oli tegu v&#245;imu juures vms.
                      ei tule meelde..aga, keegi imestas, kui h&#228;sti v&#245;ivad k&#245;lada siiski estoniad.
                      Kas amifotn tootis ka kunagi k&#245;lareid? Endal on v&#245;im, ja m&#245;tsin,et ainult v&#245;ime tootnud firma.
                      edit: ja see jutt,et S-90 naabreid ei h&#228;iri.. ISe olen peaegu iga p&#228;ev h&#228;das.

Comment

Estoniad ei kõla kohe üldse mtte kuidagi. Tahad "heli" saada siis võid ju osta Eltex´i toodangust midagi. Saad ka midagi paremat. Estonia ja Radio on mitte eilne päev, vaid eelmise sajandi 70 - dad. Ega siis heli pole bassi tümisemine, see on ikka kui kuuled kitarri keeli ka.

Comment

Okey, siis ajasin mingit lolli juttu, mida siin foorumis nägin.
                          No, igatahes on S-90 parem , kui mingi nõrk ( kirjadega 150W) keskus..
                          ISe loodan,et saan järgmine aasta uued kõlardi, võim uveel vast ei vaheta, alustasin oma muusika süsteemi uuendamist vist väga valest otsast=P. Woofrist, ja woofri võimust..
                          Edaspidi hoian siin teemas suu kinni.

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt
                            ...korralik isetehtud Alto 2(foorumis on mitu teemat selle kohta)~3k,... ... tümina jaoks mingi säästu aktiivsupikas ~2k.
                            Isiklikult mina ei näe küll mingit vajadust Alto 2 juurde woofrit muretseda. Ma tahaks vaikselt juba bassi maha võtta, kui Altodega kuulan .

Comment

Esmalt postitatud Silver poolt
                              Isiklikult mina ei n&#228;e k&#252;ll mingit vajadust Alto 2 juurde woofrit muretseda. Ma tahaks vaikselt juba bassi maha v&#245;tta, kui Altodega kuulan .
                              V&#228;ga &#245;ige ! Korralike kastide k&#245;rval t&#228;iesti &#252;leliigne n&#228;htus. Milleks raha raisata ja heli rikkuda! Soovitajatel tuleks enne soovituste jagamist, enesele selgeks teha millistel juhtudel &#252;ldse woofrit kasutatakse? Tingimusel, kui on vaja lisada mahlakust ja d&#252;naamilist heli madalate otsale siis on selleks vaja korralikku komplekti ja hinnaklassis alates 6000.-EEK.Odavamatega pole midagi eriti peale hakata, k&#245;lbavad ainult j&#245;mina jaoks. Need paarikilosed k&#245;lbavad vaevalt mingile komplektile madala otsa t&#228;ienduseks arvtuik&#245;larite lisana ja seal pole erilist vahet, sest kvaliteeti nii v&#245;i teisiti pole.Seal pole j&#228;lle 6000.- mingit m&#245;tet.Asja ei saa v&#245;tta &#252;heselt, et woofer peab olema.Igale lahendusele tuleb l&#228;heneda individuaalselt. Piltlikult v&#245;iks &#246;elda kui l&#245;unalauas on leib laual siis,magustoiduks j&#228;&#228;tise ja keedise juurde &#252;heaegselt ikka leib ei sobi ja rikub maitse.Kui keegi arvab teisti siis head isu! Heeringa k&#245;rvale v&#245;ib ju maasika moosi kah v&#245;tta, maitse asi!
                              viimati muutis kasutaja humax; 28 m 2006, 20:53.

Comment

Olles mõlemaid kuulanud väidan siiski, et s90 väristab aknaid kergemini kui Alto2 - mitte, et siin kvaliteediga midagi pistmist oleks.Jutt tuli sellest, et inimene ütles, ostan s90 siis ei pea naabrite pärast muretsema.
                                Odava supika jutt selles, et "lapsepõlve tümm ei tohi kuulamata jääda". Kuulad odavat tümmi ja müüd odavalt edasi - 6-7000 supikale on väga raske ostjat leida.
                                Alto 2 -st veel - pole mingi spetsialist kuid kas ma eksin kui väidan, et võimsama bassi jaoks on vaja suuremat membraani pinda - seega kas suurem element või siis 2 elementi. Kui mul korralik stereovõim oli, siis seda kicki oli kuid subbassist jäi nagu vajaka. Hetkel 7.1 ressiiver ning kontrabass jääb siiski nõrgaks samas kui "gangstarap" telekast mürtsub küll.. See jutt on siis mu enda arvamus ning ei pretendeeri abs tõele.
                                Parandused teretulnud.
                                -

Comment

Working...
                                X