Teade

Collapse
No announcement yet.

Otsin süsteemi õues "aia" pidude korraldamiseks

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Otsin süsteemi õues "aia" pidude korraldamiseks

    Tere

    Mure siis lihtsamast lihtsam, kuna endal igasugune kokkupuude kontsert ja/või peotehnikaga puudub (koju tean täpselt mida tahan ), siis ootan ettepanekuid pisikese süsteemi kokkupanekul. Hinnapiir on seatud kuni 50-60 tuhandeni, nii et head asja soovides on tarvis vaadata kindlasti kasutatud tehnika poole.

    Komplekti sisu näen hetkel järgmisena:
    - Kõlarid, 2 sateliiti ja 2 bassikõlarit. Kas passiivsed või aktiivsed ei tea, ootan plusse ja miinuseid. Samuti ootan ettepanekuid tootja kohapealt. Niipalju, et ise ei viitsi ja ei ole ka aega ehitada. Kui keegi soovib, võib teenust pakkuda .
    - Võimendid, kui tegu passiivkõlaritega. Samuti ootan ettepanekuid tootja ja muu kohta.
    - Pult. I eesmärk DJ, II ja mitte väga aktuaalne, bänd. Samuti ettepanekud tootjate kohta.
    - Helikandjad. CD mängijad, sobilikud DJ tööle (ise ei taha teha, aga pidudel tihti kutsutud DJ ja siis peab olema ka mugav/hea tööd teha). Samuti ettepanekud tootjate suhtes.

    Eesmärk on valju ja kvaliteetne , naabrite pärast pole vaja muretseda .

    #2
    Vs: Otsin süsteemi õues "aia" pidude korraldamiseks

    Kõlariteks äkki midagi sellist?http://www.djstore.ee/pood/product_i...oducts_id/1273

    Jääb mängijate ja puldi jaoks piisavalt üle

    Comment


      #3
      Vs: Otsin süsteemi õues "aia" pidude korraldamiseks

      Endal oli 2 aastat tagasi sama plaan, nüüd natuke targem ja ütlen, et alusta voolust. Vaata kõik järele, mis võimalused sul on. Ise sai ka "hurraaga" ostetud süsteem 2 aasta jooksul, aga nüüd ei saa kasutada enamustes kohtades(muidugi elan maal), kuid sama kehtib ka linnades, v.a kultuurimajad ja erinevad asutused, kus siis sellele varem mõeldud juba. üldiselt 5kW helitehnikat ja mina vähemalt enamustes kohtades kasutada ei saa täisvõimsusel.
      Teine asi, mdia mõelda tasub on see, et kas tahad süsteemi ajada kaheribaliseks ja kasutada eraldi võime selleks ja passiivkõlareid. Sel juhul peaksid cross, eq, limitter olema juba tõsisema tegija omad, need mõnetuhandeste seadmetega oli nii, et kui kõik kokku panin, siis oli iseenesest juab suur müra sees. Samas ajab see süsteemi hinna oluliselt kõrgemaks ja võibolla aktiivide kasutamine sellisel juhul otstarbekam. Samas soovitan kohe ära otsustada, mis muusikat kuulad. Olen mitmeid kordi kuulanud ja näiteks RCF'i rocki jaoks mina ei kasutaks, samuti tuttav helimees rääkis, et mõeldud pigem kompresseeritud heli esitamiseks ehk diskomuusika. Head kogemused on JBL,Das, Crown ning ISEGI OMNITRONIC võimudga(P-2000 ja P-3000). Samas võiksid külastada pillipood.ee lehekülge, sealt võid samuti abi saada vähemalt hindade suhtes. Ah ja veel see ka, et kui tehnika välaj läbudele jms läheb, siis soovitan kas ära kindlustada tehnika või siis vähemalt korralikud jäigad limitterid muretseda, säästad võimusid ja kõlareid.

      Comment

      Working...
      X