Teade

Collapse
No announcement yet.

pleieri väljund võimendisse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

pleieri väljund võimendisse

Tervist!

Huvitas siis selline asi, et kui ma võtaks mp3 või cd-pleieri ja ühendaks ta kõrvaklappide väljundi otse võimendisse või ressiivrisse, et kas see on lubatav? Pleieri väljundsignaali tugevus on järsku liiga suur ressiivri sisendile? Ma saan aru, et arvuti helikaardi väljund ei ole nii võimas kui pleieri oma ja seda võib ilusti stereo->2RCA pistikuga ühendada ressiivriga, aga kas pleieriga võib ikka ka?

Vs: pleieri väljund võimendisse

Ma julgen arvata, et helikaardis on ikka kõvasti võimsam võimukivi sees, kui mingis MP3 pleieris. Seega probleemi ei tohiks küll tekkida. Minul pole vähemalt veel sellega probleeme olnud.
    PS1: kui kardad sisendisse liiga tugevat signaali lasta, siis ära keera lihtsalt helitugevust põhja.
    PS: CD.pleieritel on ju ka Line-out väljund.

Comment

Paljudel odavamatel seda pole.Kõige lihtsam on panna pingejagur kaablile vahele(nt. 1:2 suhtega).Tarvis ei ole vaja teada mitte võimsust(sest see on igal koormustakistusel erinev) vaid väljundpinget
      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
      Projektide pildid
      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Tihtipeale kipub olema hoopis nii et cd playeri väljund jääb nõrgaks mõnele võimendile.

Comment

Working...
        X