nii aidake mind, mul on d-fruit firma 2.1 arvuti kõlarid ja ma soovin neid oma rollerile paigaldad/yhendada. et mure siis selline et kudas ma nad yhendan akule, saan aru et pean võtma trafo vahelt ära aga mure siis nii et trafosse jookseb 2 juhet aga teiselt poolt välja 6 juhet. millised juhtmed ja kuhu ma nad akul yhendan ?
Teade
Collapse
No announcement yet.
d-fruit 2.1 kõlarid
Collapse
X
-
Vs: d-fruit 2.1 kõlarid
Palju rolleri aku on - 6V ? Karta on et sellest jääb väheks. Kui kõlar juba lahti tehtud, siis ütle mis kivi seal sees on. Kivi täpse nime ja datasheeti järgi näed kohe ära, mis pinge ja kas kahe- või ühepolaarne.
Esmalt postitatud bluebird pooltnii aidake mind, mul on d-fruit firma 2.1 arvuti kõlarid ja ma soovin neid oma rollerile paigaldad/yhendada. et mure siis selline et kudas ma nad yhendan akule, saan aru et pean võtma trafo vahelt ära aga mure siis nii et trafosse jookseb 2 juhet aga teiselt poolt välja 6 juhet. millised juhtmed ja kuhu ma nad akul yhendan ?
-
niisiis võtsin trafolt need 6 juhet lahti (2 punast, 2 sinist ja 2 valget juhet).
panin siis 2 punast juhet +poolele, 2 sinist juhet - poolele ja 2 valget juhet omavahel kokku ja akkas tööle aga see bassi kõlar ja subwoofer ei tee peaaegu mingit häält :S see et naq arvuti kyljes tampis mõnuga aga seal peaaegu et ei teegi midagi
Comment
-
2.1 arvutikõlarites ju jagab bassikas olev võimendi ise signaali bassika ja satelliitide vahel ära? Sisendiks on ju 3,5 mm pulk? Või mis imevarianti hr. Kreeklane mõtleb
Mp3 pleieri järel toimivad need kõlarid täpipealt samamoodi nagu arvuti järel, mingit vahet pole...
Comment
-
Creativel on nii et sisendis on bassikas ja satelliidid eraldi. Sellegipoolest on neil ka filter sees olemas, niiet kui ainult stereosignaali sisse lased siis mängib bassikas ka, aga vaiksemalt. Ma pakun et nendel d-fruitidel on samamoodi. Kui bassi tugevust saab eraldi reguleerida siis pole vahet, keerad bassi lihtsalt rohkem peale. Kui ei saa, siis võid proovida lasta bassika sisendisse sama signaal mis satelliitidesse, ehk lahendab sisene filter selle olukorra ära.
PS. Minu msni sa ei saa :P
Comment
Comment