Teade

Collapse
No announcement yet.

head nööpkõrvaklapid?!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

head nööpkõrvaklapid?!

kas on üldse olemas kvaliteetseid nööpkõrvaklappe või pole see võimalik, sest väliskõrv võtab nendega helisid vastu? kui on midagi olemas, palun soovitage midagi, mida eestis ka leiab.
    või pole mp3mängijale põhimõtteliselt kvaliteetset kõrvaklappi vaja?
    tänan.

Vs: head nööpkõrvaklapid?!

Koss the Plug. On saadaval ka Tevalos.

Comment

Sama küsimus on mind ka aastaid juba vaevanud.
      Parematna tunduvad Philipsi toodangud. Unomatt jms on täielik rämps.
      Kunagi küsisin ka ee.audio grupist. Soovitati mingeid Sony omasid, mis ka ma siis ostsin. Päris kallid olid aga hästi mängisid kah.
      Muide, ainuke koht, kus mul lubati klappe testida/kuulata oli Sony keskus Narva maanteel. Teised värisesid pakendite pärast.

Konkreetseid klapitüüpe kahjuks ei mäleta.
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ise olen samuti kahe käega Koss The Plug poolt:
        http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=30-241-89

Oleneb ainult, kuidas kõrvadega sobivad, mõned inimesed on neid kõrvatroppe ebamugavaks pidanud. Aga kui natuke harjuda, siis palju paremat klappi ette ei kujutagi selle raha eest. Tänavaliikluses on need kah mõnevõrra ohtlikud Summutavad välishelid nii ära, et üks silmapaar tuleks kuklasse lisaks soetada

Comment

Ise jahin selliseid kõrvaklappe: http://www.pillipood.ee/index.php?la...e=5&id=1807661
          On keegi neid kuulnud ja oskab kommenteerida?

Nööpe ei poolda, nendest jäävad kõrvad kiiresti valusaks.

Comment

Nööpe häid ei tea aga sonyl on ühed päris head plug-in klapid. Omal on ja olen heliga rahul. Ainult tundlikus ja takistus on natuke väike ja seega koormab aku kiiremini tühjaks. Tüüp on MDR-EX71SL.

Comment

Mul ka sama probleem.Sai ostetud Creative Zen Nano PLus-muidu igati mõnus väike kuid kõrvaklapid tahtsid koguaeg kõrvast välja kukkuda.Poes ei taheta jah kõrvaklappe proovida lasta ja sai siis mingid Panasonic rp-hv288e-s käkid osta.Heli suhtes polegi väga halvad aga jällegi ei püsi hästi kõrvas.Kõige rohkem ärritab veel see et üks juhtmeharu on pikem kui teine.Tuleb vist ka omale eelpool mainitud Koss-id osta

Comment

Ma sain Shiro Ax-ga kaasa i-pod stiilis nööbid[valged, metallist mõttetud rõngikud juhtmete peal jooksmas, metallist "üleminek" juhtme hargnemise koht siis]. Kurdaks kohe...metallist teravaet äärtega pistiku pesa sõi juhtme puruks
                mõne kuuga. Vahetasin ära. Samas rattaga sõites on peaaegu võimatu midagi kuulda...selline tuul vihiseb kõrvades, et peab voluumi peaegu "põhja keerama", et kuulda ka näiteks sõnu.

Comment

Tsau!

Pisematest klappidest soovitan:

Sennheiser CX-300

Beestingus 550.-

Ise olen kasutanud umbes viis kuud ja olen väga rahul. Heli kvaliteet on super ja mida ei saa teiste junnide kohta öelda, bass on ka täiesti olemas. Ümbritseva heli summutus on tasemel, pole mingi probleem tänaval kõndides vaikselt klassikat kuulata. Ainukeseks miinuseks võib tuua asjaolu, et ümbritsevat müra ära lõigates kaovad ära ka kasulikud signaalid, nagu näiteks läheneva auto müra. Esimestel nädalatel oli päris mitu korda ohtlik olukord. Aga selles ei saa klappe süüdistada

Aq

Comment

mis keegi neist arvab ?

Comment

Esmalt postitatud nxp poolt
                      Andmed tunduvad suht normaalsed. Ma kardan, et need pehmed padjakesed hakkavad ära kukkuma. Ja ma ei tea kuidas teistel on, aga enamus selliseid klappe jätavad igatahes minul kõrvad valusaks.

Comment

Esmalt postitatud Chime poolt
                        Ise olen samuti kahe käega Koss The Plug poolt:
                        http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=30-241-89

Oleneb ainult, kuidas kõrvadega sobivad, mõned inimesed on neid kõrvatroppe ebamugavaks pidanud. Aga kui natuke harjuda, siis palju paremat klappi ette ei kujutagi selle raha eest.
                        Nojah, inimese kõrv on ikka nii individuaalse kujuga, et kõigile sobivat klappi ei olegi võimalik toota. Ostsin ka kunagi paljude kiitvate arvamuste põhjal need Koss The Plug klapid. Kahjuks aga minu kõrva kujuga need kokku ei hakka. Üks päev sai neid kasutatud ja nüüd seisavad niisama sahtlinurgas ja koguvad tolmu. Siiani pole endale sobivaid nööpklappe leidnud.
                        Tark ei torma!

Comment

Esmalt postitatud peetersch poolt
                          Nojah, inimese kõrv on ikka nii individuaalse kujuga, et kõigile sobivat klappi ei olegi võimalik toota. Ostsin ka kunagi paljude kiitvate arvamuste põhjal need Koss The Plug klapid. Kahjuks aga minu kõrva kujuga need kokku ei hakka. Üks päev sai neid kasutatud ja nüüd seisavad niisama sahtlinurgas ja koguvad tolmu. Siiani pole endale sobivaid nööpklappe leidnud.
                          Aga äkki müüd maha?
                          Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
                          Andres, djhut.pri.ee
                          59103952

Comment

Esmalt postitatud andmets poolt
                            Aga äkki müüd maha?
                            Saatsin PS-i.
                            Tark ei torma!

Comment

Esmalt postitatud nxp poolt
                              Ühed paremad NÖÖPklapid. Eespool soovitatud CX-300 ja Koss Da Pistik ei ole tegelikult nööpklapid, pigem in-ear juba. CX-300t ise kuulnud ja võin kinnitada et selle hinna eest väga head.

Comment

Working...
                              X