Teade

Collapse
No announcement yet.

kahest PA bassikõlari variandist parim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kahest PA bassikõlari variandist parim

    Kuna rahalised võimalused on piiratud, siis tuleb kuidagi kombineerima hakata. Olemas sama tootja bassikõlarid, üks on 2x18" 1kW 4 oomil kast ja teine 1x18" 600W 8 oomil kast. Võimendi 2x1000W 4 oomil, 2x 600W 8 oomil VÕI teine võimendi 2x750W 4 oomil ja 2x450W 8 oomil. Kas tohib nii, et panen erinevatesse kanalitesse erinevad koormused nii võimsuselt kui takistuselt? Soov oleks mõlemat korraga kasutada. Sellel nõrgemal võimendil on limitter seadistatav mõlemas kanalis takistuse järgi ehk siis 2 oomi, 4 oomi või 8 oomi limitter, teisel võimendil lihtsalt limitter on/off. Milline oleks parim lahendus just diskosaali jaoks, kus siis täielik balanss poleks hetkel tähtis erinevate nurkade vahel.

    #2
    Vs: kahest PA bassikõlari variandist parim

    Ma ei näe su kolahunniku juures erilist probleemi - ühe võimu paned ühe kasti taha ja teise paned teise kasti taha. Suurema võimu selle 2x18 kastile ja väiksema 1x18 kastile. Kui selliseid võime nii vabalt käes siis kasuta ära.
    PA võimud on üldjuhul küll ehitatud nii et seal see kaks teineteisest suht sõltumatut kanalit mida vahel annab sillata. Ühine on neil üldjuhul ainult toiteplokk. Seega on sul ka variant et paned selle suurema võimu ja kütad sellega mõlemat kasti. Kuidas asi täpsemalt on oskab öelda kui võimule sisse piilub.
    Teine variant oleks muidugi parem kuna siis jääb sul see väiksem võim üle ja sa saaksid selle mingi normaalse raha eest mulle ära müüa. Saadud raha eest saaksid aga veel ühe elemendi osta ning omale kaks normaalset kasti teha kus oleks kummagis 2x18 elementi.

    Comment


      #3
      Vs: kahest PA bassikõlari variandist parim

      Kui siin teemas PA tehnika müümiseks-ostmiseks läheb, siis olen ise ka käpp. Müüa on
      2x100w@4R PA võim (19" eurorack mõõdud, speakon+easyplug väljund, 6.3mm sisend)
      2x450w@4R PA võim(Palladium P900, 19", speakon, balans. sisend, sillatav 900w peale)
      150/300w 15" bassikõlar, horn tüüpi, speakon sisend, seest roheline, väljas sinine katteriie, rattad veeretamiseks ka küljes. Heli on väga vihane.

      Samas ostan: Crossover, Limitter, bändipult, 15" / 18" bassielemente või kõlareid, võimendeid, täisriba kõlareid.

      Samuti huvitatud DMX puldist.
      Heli- ja valgustehnika rent, müük, ost, komplekteerimine, ehitus ning hooldus (küsida võib kõike)
      Andres, djhut.pri.ee
      59103952

      Comment


        #4
        Vs: kahest PA bassikõlari variandist parim

        See kaldub juba rohkem teise teema alla - OST/MÜÜK aga kui siin on siis äkki paned privasse palju sul need loetletud asjad maksavad ning kus ise asud.

        Comment

        Working...
        X