lugesin siit foorumist, et keegi arvas, et yamaha kõlarid on head ainult väljastpoolt. kas see käib ka NC-515FCH kohta (letihind 9990 eeku)
Teade
Collapse
No announcement yet.
kas yamaha kõllid NC-515FCH on pask
Collapse
X
-
Vs: kas yamaha kõllid NC-515FCH on pask
Esmalt postitatud yamaha pooltlugesin siit foorumist, et keegi arvas, et yamaha kõlarid on head ainult väljastpoolt. kas see käib ka NC-515FCH kohta (letihind 9990 eeku)
Ehk mõtled NS-515F ? Need mul kunagi olid ja täitsa 3+ kõlarid! Päris 10000- väärt küll ei ole aga maitse asi.
Eks pead muidugi kuulama.Minu maitse osutus tol ajal nende poole võrreldes samasse või natuke vähem maksvatesse audestesse 535,037 jne.
Välimus on kena ja ega sisul ka midagi viga ole Kuigi jah,mis seal nii palju maksab?? Seda raha enam nende eest välja küll ei käiks
-
Äkki ta mõtleb neid: http://soundshop.ee/index.php?act=viewdetails&id=167
Ei tea, Audeselt oleks vast parem? Maitse asi loomulikult
Comment
-
Mis kõllid need on? Google otsingust küll ei leia!
Ehk mõtled NS-515F ? Need mul kunagi olid ja täitsa 3+ kõlarid! Päris 10000- väärt küll ei ole aga maitse asi.
Eks pead muidugi kuulama.Minu maitse osutus tol ajal nende poole võrreldes samasse või natuke vähem maksvatesse audestesse 535,037 jne.
Välimus on kena ja ega sisul ka midagi viga ole Kuigi jah,mis seal nii palju maksab?? Seda raha enam nende eest välja küll ei käiks[/quote]
Comment
Comment