Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Neid krappe tehakse koguaeg juurde. Peab kõrvuti kuulama, et selgitada neist välja parim. Oma kõrv on siiski kuningas ja mõnele piisab ka 150.- 2.1 süsteemist ning kukub seda raskelt kiitma.
Neid krappe tehakse koguaeg juurde. Peab kõrvuti kuulama, et selgitada neist välja parim. Oma kõrv on siiski kuningas ja mõnele piisab ka 150.- 2.1 süsteemist ning kukub seda raskelt kiitma.
sAin omale tutvuse kaudu u. 60 % alega tutika Crative Inaspire 4.1 systeemi. Ei mäleta kahjuks palju maksis. Neid saab ilusti ka 2.1 kasutada ja uskumatult head häält teevad arvutikõlarite kohta. Kõrged on mahedad ja kõik on enam vähem paigas. Tundub, et alumises otsas on väike auk, aga muidu päris head.
Creative P380 on ülihea 2.1 komplekt!
.
.
.
Selle raha eest. Helist rääkides - bass on mõttetu jõmin ning need väikesed satelliidid ajavad pikemaajalisel muusikakuulamisel kõrvad ****vett jooksma, aga muidu on head(error piiksude jms. tekitamiseks) .
Millest iroonia? Aga sellest, kui teemaalgataja otsib tõesti parimat siis tuleks need "arvuti" kõlarid ära unustada. Pealegi ei määratletud hinnaklassi. Kiire otsing näitab, et hinnaklass eestis on 290.- kuni 4700 krooni. Vaadates www.hv.ee siis 2.1 komplekte hinnatakse põhiliselt selle järgi kuidas naabritele subar kuulda on.
Ega tegelikult arvuti jaoks polegi vaja mingit 4k maksvat komplekti.Helikaart seab nii kui nii omad piirid.Kõik arvuti 2.1 komplektid, mis mina kuulnud olen, on ainult sobivad mängude ja filmide vaatamiseks.Muusika jaoks on madal-kesk ja keskriba väheldane.Kui vaja ikka muusika jaoks asju, mitte tilu-lilu, siis tuleb ikka ise asi valmis nikerdada.Arvutile on mõtekas panna miskit S seeria RRR kõlaritest.Võimendi valik jääb juba soovija enda kompetentsi...
PS: Cheoppsil pooleli veel helikaardi väljundi OV vahetus lampidel astme vastu, SE stereo lampvõimendi ehitus ning 4x4GD28 kõlarite valmistamine arvutile
No kui ikka hommikust õhtuni arvuti taga töötad, siis ei taha mingeid krappe pinisema. Aga õigus on muidugi selles, et helikaart paneb piirid peale. Endal ongi jube owerkill töö juures - int. helikaart ning korralik res+riiulikõlarid.(kodus 500.- eest creative P380 - effektkõlariteks täitsa ok)
viimati muutis kasutaja marcor1; 04 November 2006, 21:22.
kas on teema arvutikõlarite kohta?
kui pole siis millised on parimad?
Olen juba pikemat aega tahtnud ehitada omale laua peale sellised asjad nagu Visatoni Vox 80 kloonid. Need näevad lihtsalt nii ülbed välja, et kohe kutsub ehitama. Ajapuudus ja muud põhjused on siiski selle plaani tulevikku lükanud. http://www.visaton.com/en/bauvorschl...826/index.html
Creative Inspire Monitor M80-d on kah päris head. Kasutan neid oma pool aastat ja minu meelest on hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Miinuseks on see, et nende saadavus on küsitav.
oh, endale siiamaani sümpatiseerinud JBL 2.1 välimuselt, heli kohta ei tea, aga kui muud pole siis firma nimi , samas hind ka väga lahja pole 1600.- vist umbes.
Nende creatiivide, logitekidega, pihilipsitega jms on vastu pükse saamine garanteeridud kui heli otsida. (puhtalt minu arvamus) Pigem mõtekam korralikesse kõrvaklappidesse ja uute helikaarti investeerida.
Comment