Teade

Collapse
No announcement yet.

Rolleri helisüsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Rolleri helisüsteem

Oleksin väga tänulik kui annaksite abi rolleri helisüsteemi kohta.
    Kuna ise olen füüsikas nõrk,siis ei tea kuidas ühendada tavalisi arvuti kõlareid mopeedi akuga.Mis juhtmeid vaja kasutada,kuidas ühendada jne ???

Vs: Rolleri helisüsteem

Alustaks sellest, millised valjukad on?Sealt edasi juba lihtsam.Küsimus samas ka kohe: milleks?!
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Valjukad on tavalised 3w arvutikõlarid(Kui seda soovisid teada)Kaks tükki kui ma ei eksi
      Ega mina ei tea täpselt miks.Kuna mina ise ei tee vaid aitan ühte sõpra kes tahab sedasi teha,aga kahjuks tal endal pole netti jne.Ma pakun et äkki tahab muusikat kuulata

Comment

Kuidas ta kuuleb muusikat, kui tal on kiiver peas ja roller teeb sellist põrgulärmi mis kole.
        ja sõidu ajal kuulatakse liiklust mitte ei kuulata mingit träna! kõrini neist 14 aastastest rollerdajatest, kes teavad liiklusest ja liikluses käitumisest vähem kui seksist!
        viimati muutis kasutaja bloody-orc; 08 m 2006, 22:00.

Comment

Sa vist tahtsid 14 a. öelda ja muide ise ma ei poolda ka fööne ,aga aitan lihtsalt .Ise tahaks ma näit. kossu mängides kuulata muusikat küll,vahet pole siis kust see tuleb.

Comment

noh kõllid saab ka otse ühendada pleieri külge. miks seda akut sinna vahele vaja on? ei soovita tal eriti surkima ka minna sinna rolleri elektriskeemi. lühistab veel piduritule juhtmed ära. parem võtta player ja mingid krapid (si*ad kõlarid) ja neile vahele pana mingi patakatel töötav võimendi. ja ku füüsikaga kõik korda saab, võib võimendi AA akud asendada rolleri 6V akuga. ja ega sealt kõlaritest niiehknaa head heli tulla ei saa...klappidega saad parema ja odavama.

Comment

Esmalt postitatud bloody-orc poolt
              noh kõllid saab ka otse ühendada pleieri külge. miks seda akut sinna vahele vaja on? ei soovita tal eriti surkima ka minna sinna rolleri elektriskeemi. lühistab veel piduritule juhtmed ära. parem võtta player ja mingid krapid (si*ad kõlarid) ja neile vahele pana mingi patakatel töötav võimendi. ja ku füüsikaga kõik korda saab, võib võimendi AA akud asendada rolleri 6V akuga. ja ega sealt kõlaritest niiehknaa head heli tulla ei saa...klappidega saad parema ja odavama.
              Irw ma ju mängimise ajal ei kuula kõrvaklappidega,aga jah ega ma usugi,et sealt head heli tuleb .Aga noh kui ta tahab siis las proovib.Oma masin,teeb mis tahab

Comment

Comment

norm (Y)
                  Ma pakun et pahtli või plekiga

Comment

Ma ei sa pihta mis se pilt siia teemasse puutub ???

Comment

No pealkiri juba ütleb, et hääd nahka siit ei saa!Just tuligi mõte, et ehk kasutaks mingit TDA klapivõimukivi ja sahtlisse vaadates jäi silma mõni K4S64323H-Samsungilt-ehk saaks kompunnida mingi näiteks muusikat mängiva kõrvarõnga? ! No see on jah üks ime idee-see rolleri heli...mis ta nüüd oligi...peer?Need asjad mina keelaks üldse ära-liiklust tuleb jälgida, mitte roppe "luuletusi" kuulata-on selge? Aga teema analoogne allkirjeldatuga: Olin Soomes tööl ja seal üks noorhärra tahtis ka oma liikurile aretada analoogse süsteemi,ainult selle vahega, et iPod pidi andma heli kõlarisse-oli mingi ca. 20W RMS-ga Canton-vist, metallmembraaniga ja-poes vaatasin, et 2500 eeku paar umbes ,tahtis siis tema ühendada selle iPod-i klapiväljundisse, küsimuse peale, et "jääb ju nõrgaks", sain vastuse-eii, panen klapiväljundi maa aku miinusesse ja ühe signaalijuhtme aku plussi külge (et siis aku rööbiti kõlari ja iPod-i vahele!)-pidi saama võimu küllaga juurde-ise pakuks, et suitsu saab küll juurde-sõber veel oli seda soovitanud, et nii pidi kindlalt saama, hetk enne seda saatuslikku katset jõudsin veel iPod-i päästa, kuigi selleks kulus veerand tundi seletamist, ettejäänud võimu sisendeid/väljundeid tutvustades-igaljuhul jäi musamasin seekord veel terveks-tüüp imestas, et mul võib õiguski olla kuna ZEN (Creative) oli just analoogse testimise järel pildituks jäänud-aga no rulli on-õpetust ikka ei saanud-loodan, et see on rollerivendadele õpetuseks-igale poole kus on metalne "asi" ei ole mõtet juhtmeid külge toppida!Ostke parem musakeskused mis on ikka mingi 10 kilovatti või üle, nägin teisipäeval juba sellist "tehnikaimet"-17 000w (5+5 ja veel suba 7kW)-panete selle kodus põhja röökima ja kuulete seda igal pool kuhu lähete-hinnast ka asjal-oli 5 000 eeku-Soodus ju?

Comment

Ehita parem kõrvaklapid kiivri sisse, siis on sellest pleierist ka piisav heli.

Või siis kõlari karbist trafo ära ja nende juhtmete külge, mis trafost võimendi skeemi/alaldisse lähevad paned aku juhtmed. kui alaldi on vahel, siis ei oma ka polaarsus tähtsust. Kui käib eraldi DC adapter, siis tuleks ikka + ja - õigesti ühendada.

OT: Minu arust kaa tuleks rollerikuked ära keelata , üks jobu tuli mu õppesõitu isegi rikkuma/häirima, kahju et ta ikkagi enne kraavi seisma sai /OT

Comment

Kandku pleierit või käigu jala. Õnneks on rollerite aeg läbi
                          Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Võid tutvuda nende teemadega.

Päris hästy tuli välja. Max 80 w kõlar ja automakk ja nüüd hiljem cd pleier ka taga Kasti ehitasin ümber siis on parem bass Ainult antenn on veel nadi....lihtsalt mingi juhe :lol: Tahtsin küsida kas tohib üldse tümmiga sõita linnas :?: Varsti lisan p..

Üks stiilinäide vaba aja sisustamiseks.

http://www.kontraband.com/show/show....n=index-topten

Comment

Esmalt postitatud tonis911 poolt
                              Üks stiilinäide vaba aja sisustamiseks.

http://www.kontraband.com/show/show....n=index-topten
                              najh, lihtsalt mu paraleelikas tegi nalja seal mis on tänapäevaks tõeliselt kuulsaks naljaks saanud ülemailma.

Comment

Working...
                              X