Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kes toob maale NAD kaubamärki?
Ega vist väljastpoolt Eestit tellida mõtekas pole.
Sai ostetud endale Audiocenteri kaudu NAD DVD-mängija. Mulle nende lahendus meeldis. Anti tagatise (letihind) vastu koju proovida, et kas täidab nõudmised. Paber vormistati ka selleks. Pärast prooviaega läksin tagasi, ütlesin, et on OK. Vormistati ost-müük ja mingil imelikul põhjusel anti osa raha tagasi... (loe: lehti soodukat). Mina igatahes olen selle firmaga rahul.
Mulle saadeti 2 toodet koju ilma transa kuluta - elukoht Tartu. Inimesed on oma toodete müügist huvitatud.
Pealegi pakun, et vähemalt NADi ei saa väljamaalt odavamalt(toode+transa) kui Audiocentrist, mõnda teist kaubamärki võibolla küll.
Tõmba vile üles, nende viga.
Tegelikult on see nii ostja kui müüjapoolne huvi, et müügihetkel karp lahti teha ja vaadata, kas kõik vidinad on olemas.
Peale mõningaid jamasid kaubandusvõrkudes tahan , et müüja annaks ilusti müügitšeki, garantiipaberi ja allkirjad/templid.
(Näide:reklaamis oli segistil 2 aastat garantiid - kui 13 kuu pärast katki läks siis avastasin müügitšekilt kirja - 1 aasta...neid viletsaid kokkupuuteid on veelgi)
Müüja andis ostuarve ja lisas et see on garantii aluseks. Manuali järgi ei viitsi minna, kahtlane kas neil see nii võttagi on ja elab ka selleta üle. Aga selline mittekomplektsus ikkagi varjutab usaldust.
Anti tagatise (letihind) vastu koju proovida, et kas täidab nõudmised.
vaadake seal koha peal üle, mida teile karpi pannakse. ise oleksin äärepealt saanud eksemplari, mis väljanägemise järgi oli juba paljudes kodudes käinud
Avastasin, et ka Viru kaubanduskeskuses ülemisel "IT korrusel" on sellest Stanfordi pillireast edasi üks Hi-Fi pood. Kahe kuulamistoaga ja puha, käisin ja uurisin, mitu NAD oli reas, võimendeid ja kõlareid muidki. Müüjat ainult ei näinud kuskil.
-EDIT-
Vabandan!
Kuna pole Tallinna inimene, siis kui ma juba Kauplust külastan, vaatan kõik läbi.
St. ma lugesin Viru Keskust ja Kaubamaja üheks ja samaks poeks.
Kuna nad on omavahel ühendatud jne. Sellega tekitasin juba foorumi lugejas väikest hämmingut.
Eelmainitud pood asub tõesti Kaubamaja kõige ülemisel korrusel. Kus on paiknevad arvutid, osa fototehnikat jms.
Vabandan segaduse pärast.
viimati muutis kasutaja j2nx; 03 December 2006, 21:13.
Comment