Teade

Collapse
No announcement yet.

Denon cd-deckiga abi tarvis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Denon cd-deckiga abi tarvis

    Tere,

    Kodus mul siis selline tore Denoni DCD-1400 CD-deck 80´ndate lõpust. Probleem tal siis selline, et kipub aeg-ajalt laulu ajal tagasi hüppama, kas siis kusagile eelmisele laulule või siis lihtsalt ajaliselt mingi ajaühiku, justkui ei loeks mingit kohta välja ja siis hüppab lambist tagasi. Mis ma veel täheldanud olen, et rohkem kipub seda "hüplemise" fenomeni just plaadi lõpupoole ilmnema ning kunagi ei hüppa ta "ajas" edasi, vaid alati tagasi. Vahel ta siis kipub justkui mingist "kohalst" laulus mitte jagu saama ja siis jääb hüplema mingi ajaperioodi vahele : mängib kuni antud kohani, hüppab 3 minutit tagasi, sama kohani ja jälle samasse kohta tagasi, kuni lõpuks jagu saab. Teine probleem, ent mitte nii häiriv, on tõenäoliselt väljaveninud sahtli rihm, mis alati ei fikseeri sisse tõmmatest sahtlit ning seega peab teada käega kaasa lükkama, et ilusti sahtel paika läheks. Seda mainin, sest äkki võib neil kahel probleemil mingi seos olla? Kui keegi oskab aidata või nõu anda selle koha pealt, siis oleks väga tänulik!

    Tervitades,
    Marek

    #2
    Vs: Denon cd-deckiga abi tarvis

    proovi puhastamist.aja jooksul koguneb tolmu ja sodi ja laserpea hakab oma siinidel takerduma.siis ta teeb sellist asja.

    Comment


      #3
      Vs: Denon cd-deckiga abi tarvis

      Esmalt postitatud kreeklane poolt
      proovi puhastamist.aja jooksul koguneb tolmu ja sodi ja laserpea hakab oma siinidel takerduma.siis ta teeb sellist asja.
      Tänud kiire vastuse eest!
      Oskab keegi öelda, kas sellise tööga siin Eestis keegi tegeleb või on see piisavalt lihtne, et ise ära teha? Samuti on seda rihma vist üsnagi raske (võimatu) talle leida, tuleks otsida hoopis mingi taoline rihm, et see siis ära vahetada? Niisama ei tahaks seda looma kah nurka visata, sest tegu muidu äärmiselt kvaliteetse ning naturaalse pilliga, kaalu koguni 6.5kg kanti. Tegu siis tõelise kõrgklassi Denoni pilliga sellest ajastust, äärmiselt mõnusa, maheda ning selge helipildiga. Koosluses Technicsi 70´ndate lõpu võimuga annab naturaalsemat kooslust otsida.

      Comment


        #4
        Vs: Denon cd-deckiga abi tarvis

        Tõstan vana teemat.
        Probleem siiski endine, Cd-deck takerdub mingi koha peale ja siis hakkab hüppama, nagu oleks mingi koha repeati peale pannud. Täna sai ka CD-deck ka lahti võetud ning püütud laserpead veidikene puhastada, kuid erilist tulemust pole näha. On ehk mingisuguseid spets vahendeid või võtteid kuidas see laser puhtaks saada või võib probleem peituda ka milleski muus? (n.t veninud rihmas, millest tingituna sahtlit alati täiesti kinni ei tõmba...kuid selles ma ise kahtlen.)
        Tahaks decki siiski korda saada, sest soundi poole pealt on ikkagi ka tänapäeva standardite järgi päris kvaliteet pilliga, mida ta ka kindlasti on.
        Tänud abi ees!

        Comment


          #5
          Vs: Denon cd-deckiga abi tarvis

          ALserpea puhastamisest pole abi, seal laseri kalgu all on sellised kroomitud pulgad. Nendele koguneb tolmu, mida laserpea liikudes sinna vähem kasutatavasse otsa kokku kuhjab. Lõpuks takerdub pea kelk sellesse. Vaata need asjad üle. Vahest piisab tiku-vati puhastamisest et asi paraneks. Õli pole ilmselt parim, kuna soodustab uuesti tolmu kleepumist nendele pulkadele.
          Teine teema on rihmade venimine, mille vastu aitab samuti puhastamine viina vms ainega. Enamasti on pead liigutamas siiski hammasrattad....

          Comment

          Working...
          X