Teade

Collapse
No announcement yet.

Monitorkõlar miksimiseks?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ahaa!

valmis.
    Rahul kah enamvähem. Tweeterid vahetan veel välja natu kvaliteetsemate vastu.
    Tänud Intzule filtrite ja konsulti eest!

Tulemus siin: www.strohclub.ee/speakers

Yep
    ---------
    StrohClub

Comment

ei no vägga kena kõll on saanud. eriti pro tundus filter olevat. usun, et sound on mega.

Comment

Minu küsimus, et kuidas sa nende Visatonidega rahul oled ka ?
        kris@andmevoog.eu

Comment

Võin natuke vastata Yepi eest - ta äkki ei pahanda
          Võrreldes endiste kõlarite on nii matsu kui võimsust rohkem - kvaliteet on ikka hoopis teine.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

to dixo:
            need visatonid on ypris head hinnaga võrreldes...
            mina ntx oleksin rahul 8 tollise puhul
            tp kõlari ehitaja:
            nagu näha jah....ypris pro tegu
            aga miks just riie? :
            miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

Niih,

vastused:

1. Visaton - ütleme nii, et rahul olen ainult T200ga - see mis kesksagedust mängib (W170), kipub natu kõvema helitugevuse( ehk sis ika päris suure lärmi) korral nagu ebaselgelt mängima. Need on ka plaanis peatselt välja vahetada - ilmselt sihiks T130, oleneb ainult, kuidas ma nad aukudesse saan sobitatud
              Tweeterid on ammuammu noorest tehnikust võetud mingi nii max 200 eek maksnud julgad, kuid mängivad siiski hästi.
              Filter on lagi, 10 punkti intzule, tellige kõik temalt!

2. Riie - seda sellepärast, et pean palju transportima kola yhest kohast teise - siis jäävad igasugused värvikriipsud ja jura ära. Ei viitsinud eriti lõpuni nikerdada kah, kuna värvimata liimpuidust oleks kindlalt kenama komplekti saanud

Üldiselt olen rahul, idee on osta tevalos reklaamitavad tweeterid kah.
              Lisaks peatselt plaanis 1 samasugune komplekt Võrumaale maakodusse meisterdada.
              Siis ilmselt võib kogu visatoni toodangu kohta lõpphinnangu anda

Yep.
              ---------
              StrohClub

Comment

Working...
              X