Teade

Collapse
No announcement yet.

mp3 mängija sansa c-140 raadio aktiveerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: mp3 mängija sansa c-140 raadio aktiveerimine

Aga see et ma ei tee sellega midagi juuu? seal pole mingit õiget faili??

Comment

Esmalt postitatud nelly poolt
      Aga see et ma ei tee sellega midagi juuu? seal pole mingit õiget faili??

player.rom fail on ju see ongi...
      2.0.007E to 2.0.008A by copying player.rom into the data directory
      viimati muutis kasutaja painkilled; 28 m 2007, 08:47.

Comment

Et nagu mul on se efail hoopis mingi notepad nagu ja selega ei tee ju mitte......

Comment

Esmalt postitatud nelly poolt
          Et nagu mul on se efail hoopis mingi notepad nagu ja selega ei tee ju mitte......

kopeeri see player.rom oma mängija data kausta ....mängija peab olema MSC modes, muidu sa ei näe data kausta

Comment

Esmalt postitatud painkilled poolt
            kopeeri see player.rom oma mängija data kausta ....mängija peab olema MSC modes, muidu sa ei näe data kausta
            Aitähhhhhhh

Comment

mmm, päris huvitav asi see mp3 mängija modimine, aga kas seda sama programmi võib ka lasta peale sandisk sansa c-150'le??? või on ka sellele eraldi olemas õige proge?

Comment

Esmalt postitatud MarttiK poolt
                mmm, päris huvitav asi see mp3 mängija modimine, aga kas seda sama programmi võib ka lasta peale sandisk sansa c-150'le??? või on ka sellele eraldi olemas õige proge?
                ikka sama jah sest see on c100 seeria oma
                c150 on tehtud ka juba töötab

Comment

Suured tänud info eest, kuid vajutasin linki ja mis ette lõi: 404 URL not found???

Comment

Esmalt postitatud MarttiK poolt
                    Suured tänud info eest, kuid vajutasin linki ja mis ette lõi: 404 URL not found???
                    1.0.005a
                    http://rapidshare.com/files/19488076...ility.exe.html

c1.0.20008a see siis kõige uuem
                    http://rs21.rapidshare.com/files/131...100_20008A.rar

Comment

tänud

Comment

tegelt mõnel see sellepärast ei toimi sest seal ei ole raadiot kiibi peal.Googlist uurides S1mp3 ,siis saate palju targemaks.Tegelt tuleb mõnel mp3 ültse lahti võtta ja vaadata mis seerja numbirid seal on ning kuskil on nimekiriast vaadata mis tarkvara vaja on.
                        Mul siis dunlop ja see tuleb lahti võtta kuna firma uuendusi kuskil pole antud

Kui kellegil huvi siis võib keegi endale ise ka mp3 mängia ehitada
                        ,aga peen töö.

Comment

Esmalt postitatud dmx999 poolt
                          tegelt mõnel see sellepärast ei toimi sest seal ei ole raadiot kiibi peal.Googlist uurides S1mp3 ,siis saate palju targemaks.Tegelt tuleb mõnel mp3 ültse lahti võtta ja vaadata mis seerja numbirid seal on ning kuskil on nimekiriast vaadata mis tarkvara vaja on.
                          Mul siis dunlop ja see tuleb lahti võtta kuna firma uuendusi kuskil pole antud

Kui kellegil huvi siis võib keegi endale ise ka mp3 mängia ehitada
                          ,aga peen töö.
                          nn "hiinakatel" on jah nii..need dunlopid on hoopis egoman mpkad...ümbris ainult vist dunlopis tehtud...endal seisab ka üks 1gb dunlopi mpkas ei leia firmwaret sansade kohapealt on nii et vanemate seeriate c140 ja c150 on enamustel softist raadio välja jäetud..kuid uutel e seeriate omadel on euroopasse mõeldud mängijatel ka riistvaraliselt fm tugi välja kärbitud

Comment

dunlopi kaasas olevas raamatus on koduleht on olemas ja seal on sõna"draiverid" ,aga nali on selles et sealt ei leia neid

mul siis dunlop d-mp6400 asi on küll väike aga jube aeglane.
                            järgmine mp3 tuleb mul 100gb projekt

Comment

Esmalt postitatud painkilled poolt
                              saab ikka...tuleb ainult mp3 mängija lahti võtta...siis saab ühed klemmid ära lühistada..mille tagajärjel tunneb arvuti mängija uuesti ära, et saaksid firmware peale lasta....samamoodi tuleb teha ka siis kui mängijale kogemata vale soft peale lastud......et kui juhtub midagi siis anna aga teada...
                              Kus need lemmid C150'el täpsemalt olla võiksid? või mõni sellekohane link?
                              Mul läks ühel sellisel firmware update metsa (pani pange vist poole pealt) ja nüüd ei saa midagi teha enam.
                              Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                              Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

http://www.mympxplayer.org/1-vt567.h...r=asc&&start=0

Comment

Working...
                                X