Teade

Collapse
No announcement yet.

mis enne soetada Philips HTS3115 või ressiiver Sony STRDG500BM

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    mis enne soetada Philips HTS3115 või ressiiver Sony STRDG500BM

    On siis selline kysimus ,et kumb oleks parem ost.Tahaks soetada kuskil 4000.- hinna juures kas kodukino systeemi v6i siis ressiiverit v6rdlen nende kahe vahel,sest endal olemas kodus 2 estonia k6larit ja 1 woofer audese oma .kas see kodukino systeem v6ib olla sama hea,v6i on parem kui osta see ressiiver ja panna estoniad ja woofer taha.v6imsusest tahaks just teada sest ei usu et see kodukino sellest ressiiverist v6imsam on,sest v6ibolla tulevikus niikuinii uued k6larid m6ttes soetada.v6i on 2kki mingi teine ressiiver sellest parem mis ma valisin.
    N2iteks.

    Ressiiver.


    kodukino.

    #2
    Vs: mis enne soetada Philips HTS3115 või ressiiver Sony STRDG500BM

    Kodukino soovitatavalt filmide jaoks, muusika on ikka parem stereos (st 2.0 süsteem). Kodukinoressiivritele saab tavaliselt ühendada ainult aktiivbassikõlari (st bassikal on oma võimendus).
    Ega ma sellelt kodukinosüsteemilt palju ei ootaks. Arvatavasti on olemasolevad kõllid selle Philipsi kvaliteedist tunduvalt üle. Ressiiveri hea külg on ka see, et kui ressursse juurde tekib siis annab selle osasid vahetada, kui soov peaks tekkima (nt paremad kõllid). Muidugi ega see ressiiver ka mingi imeloom pole. Ressiiver on kodukinosüsteemist arvatavasti pisut võimsam, võid uurida tootjate kodulehtedelt. Arvesta ainult sellega et selles hinnaklassis elektroonika puhul kiputakse võimsuste puhul väga liialdama....

    Comment


      #3
      Vs: mis enne soetada Philips HTS3115 või ressiiver Sony STRDG500BM

      Soovitan selle raha eest osta korralik kasutatud resiiver. 5.1 süsteemiga. Uue Yamaha peaks ka kätte saama, mingi vanema mudeli.
      Minul on juba 4 aastat filmide vaatamiseks yamaha resiiver. Siiamaani ei tunne vajadust seda välja vahetada. Olen vahetanud ainult kõlareid ja dvd playerit.

      Comment

      Working...
      X