Teade

Collapse
No announcement yet.

Pioneer KEH1300 - abi vaja

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pioneer KEH1300 - abi vaja

    Probleem on autostereo Pioneer KEH1300-ga. Nimelt mõni päev tagasi hakkas jama pihta - aeg-ajalt (ja viimasel ajal järjest tihedamini) jääb raadio (või kassett) lihtsalt vait. ??? Asi ei ole antennis, kuna raadio ei hakka mitte ragisema, vaid jääb täielikult tummaks. Samas esipaneelil kõik tuled põlevad... Kõvasti logistades töötab natukene aega jälle normaalselt.
    Täna võtsin siis asja lahti - juhtmetes silmaganähtavat viga ei leidnud, midagi nagu sees ka lahti ei oleks (vähemalt välja ei paista).
    Kui korpusel kaan maha võtta, töötab enam-vähem korralikult - ainult väga suure raputamise peale jääb vait. Samas aga kui panen kaane peale (kasvõi poolenisti, mitte täielikult kinni) hakkab jälle jamama. Natukene koputad makki ja viskab jälle voolu välja kõigest muust peale esipaneeli - ka elektriantenn jookseb sisse...raputad - hakkab jälle tööle  ???

    Arvamused, ettepanekud on vägagi oodatud! Kas peab hakkama vaime välja ajama või saab ehk ka lihtsamini hakkama ;D  
    On kellelgi mõni idee, milles võib olla probleem? Kõik nagu juba üle vaadatud, ei oska enam midagi välja mõelda...

    #2
    Mul oli sama asi kunagi Kenwoodi makiga,aeg-ajalt oli hääl ja siis jälle ei olnud.Avastasin probleemi nii.Ühel hommikul autosse minnes panin maki tööle ja kui auto ukse kinni tõmbasin jäi asi vait.Tuli välja et uste sees oleva kõlli juhtmed läksid aegajalt lühisesse ja millegi pärast oligi nii et kui üks kanal lühises oli ei toiminud teised kanalid ka

    Comment


      #3
      Seda, et mingi lühis on, arvan ise ka. Aga huvitav on just see, et asi on makis endas ja samas pole näha, et seal midagi lahti oleks. Ei saa aru, mis seal võib lühisesse minna ??? Kolm tundi olen juba asja uurinud ja katsetanud igast küljest - targemaks pole ikka veel saanud - välimuse järgi oleks nagu kõik OK.
      Kui raputamise peale vait jääb, siis võiks nagu arvata, et midagi logiseb seal sees - aga kõik tundub korras olevat.


      On soovitusi, mida veel proovida? Endal ei tule enam midagi pähe...

      Comment


        #4
        Luup kätte ja trükkplaati uurima 90% on tegemist külmjootega või mõne pistiku kehva ühendusega
        Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

        Comment


          #5
          Eks sellisel juhul peab teeninduse poole suunduma - ise ma päris laiali ka ei viitsi seda lammutada ning korralikke jootmisvahendeid ka praegu endal ei ole.

          Aga kas külmjootega vms. ei peaks makk mitte koguaeg vait olema - seda ei tohiks ju raputamine mõjutada? Mingite pistikute jms. ühendustes ei tohiks viga olla, sest kõik need on üle katsetatud/logistatud/väänatud jne. Miskit ei muutunud. Mõjub ainult raputamine või löök korpuse pihta...

          Comment


            #6
            Siis juba 98% külmjoode
            Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

            Comment

            Working...
            X