Teade

Collapse
No announcement yet.

supaka ühendamine autosse..

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

supaka ühendamine autosse..

poisid mina siin... irw. nii asi selles, et on ford ja on fordi originaal makk.. siis on veel 4 kõlli.. 2 ees ja 2 taga.. makiga saab muuta balanssi ja ka esimeste ja tagumiste kõllide tugevust.. mul saab varsti valmis subwoofer millel on kaks 35W elementi sees.. vean mõlemad elemendid eraldi välja, ei hakka rööbiti ega jadamisi ühendama.. andke nüüd nõu, et kuidas ma selle supika autosse ühendama peaksin? ? ? ? ???

Kõige mõistlikum oleks ikkagi lisavõimendi siis saad ka bassi tugevust eraldi kontrollida
    Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Nii ühendatki - tagumiste kõlarite asemele.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Oleneb muidugi makist.Uuemate fordide makkidele kõlbab isegi midagi kangemat järgi panna, aga vanale päkile pole ilma võimuta mõtet midagi võimsat järgi toppida.
        muusika on kuulamiseks

Comment

nojah.. ;D auto on aastast 96 ja originaal makk ka sees.. ex makk on ka siis 96 aasta oma.. ma ühendax jah nii et üks element vasaku tagumise kõlli asemele ja teine parema tagumise kõlli asemele aga ma kardan et siis ei kõla kesksagedused normaalselt.. või pakub keegi mulle odavalt umbes 80W autovõimendit??? :

Comment

miks ei peaks normaalselt kõlama siis? ???

Comment

ex ikka selle pärast, et siis jääb bagassi supakas ja esiuste külge kaks väikest kõlli.. arvatavasti ei kosta need kaks kõlli supakaga võrdsel tasemel.. :-/

Comment

Ega see supaka võimsus ei tähenda, et ta nii palju valjemini mängib!!! Bassi tuleb ainut selle võrra rohkem, mida eelmised kõlarid ei osanud/jõudnud mängida. Supakatel lihtsalt vajub kesksagedus ära ja kesk/kõrget ta ei mängi. Vastavat tugevust juhid faderi nupuga, siis kas rohkem ette või tahapoole.
                See 35W tähendab, et tema jaksab kuni 35W lärmata. Kui palju tegelikkuses sinna just seda satub, on võimendi asi.

Comment

Ma arvan, et see makk hakkab sul aind kõvasti plärisema, muud midagi ;D tegelikult on jah selline asi ikka suhteliselt mõtetu yhendada originaalmaki taha. Minul võtax ntx tuju ära ja ega need võimendid nyyd nii kallid ka pole. Nac ootad, vaatad ja saad mingi vanema võimu juba 300-400 eekuga kätte Kui aga yhendamiseks läheb, siis tagumiste kõllide asemel lihtsalt.
                  kris@andmevoog.eu

Comment

kust saab autosse vanemat võimu 300 eeguga? kohe võtaks ära...
                    Esimene vasikas läheb alati aiataha

Comment

Ma võibolla saan midagi orgunnida. Hoia oma silma dsiis ka lahti
                      kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                      X