Teade

Collapse
No announcement yet.

RMS

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kusjuures Harman Kardon on ka minu arust üks kõvemaid tegijaid audioseadmete maailmas, kuid jah hind on pehmelt öeldes mõnus... :-[ :P Kui aga kunagi on võimalik siis erilist huvi on minus äratanud selle sama firma KI Signature seeria stereolõppvõim ja eelvõim. Väga tase asi. Ja hind on muidugi mäekõrgune.
    Samas ei ole ma seda firmat seest uurind, kuid kas nad mitte ei kasuta impulsstoiteplokke, mitte tavalisi jõhkra toroid-trafoga toitekaid? Sest vaadates asjade kaalu, tekib küll selline tunne.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Ei ole ka yhegi Harman Kardoni vo~imu skeemi ette j@@nud,et n@ha, mis toitekaid nad kasutavad aga tundub kyll,et ilmpulss toitekaid! Ega kaal ko~igel nii v@ike olegi nagu n@iteks resiiver, millele ma ise nagu silma olen visanud (tahaks nagu kodukino teha) AVR4550 kaalub mingi 18kg!Yhes l@@ne foorumis oli t@helepanek,et ainuke firma kelle vo~imendite kaal ikka koos v@ljundvo~imsuse kasvuga kasvanud on Harman Kardon! N@iteks Onkyo vanemad mudelid kaaluvad samade v@ljundvo~imsuste juures rohkem kui uuemad!
      20+ aastat elfafoorumis

Comment

Seda sama olen minagi tähele pannud! Ja see KI Singature peaks kah traditsiooniline olema - oli teine miski 27 kg vist. Eelvõim oli kah mingi 15 kg vast, täpselt ei mäleta.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

Kas kaal ikka on see ainuke kvaliteedi näitaja?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ega ei ole ikka küll kaal ainuke asi
            aga siin kohal tekib küsimus et mis toiteplokke on kvaliteetsem kasutada võimendites, näiteks. et oleks kuulda vähem võrgu häired jne. jne.

Comment

Keegi ei ole v@itnudki,et raske vo~imendi=kindlasti hea kvaliteet! Loomulikult m@ngivad muud tegurid rohkem rolli (THD, Signaali/myra suhe,kanalite eristatus, sagedusala jne.)! Lihtsalt ei ole alati helitehnika kohta t@pseid tehnilisi andmeid vo~tta ja siis tuleb muude tegurite j@rgi yritada helitehnikat vo~rrelda (siis tulevad vo~imendite korral m@ngu koostekvaliteet, kaal, kuulamistulemused jne.)!Lihtsalt mulle ei meeldi see kui firmad (s.h. paljukiidetud sony) oma kataloogides rahva v@heste teadmistega manipuleerivad (tehnilised parameetrid on mo~o~detud just sellistel tingimustel,et n@ha v@lja vo~imsam, parem jne. ilma,et nad seda tegelikult oleksid)!V@ga v@he on inimesi, kes on viitsivad enne ostmist asja v@ga po~hjalikult uurida ja nii ongi v@ga kerge mo~nes mo~ttes petta saada. Ja kui kuulata veel n.o". "professionaalseid" myyjaid poes.... nojah! Mind ikkagi huvitab p@ris palju, mida ma t@pselt mingi raha eest saan!
              Aga ega tegelikult enamusele inimestest piisab ka ko~ige odavamast n.o". ko"o"giraadiost!
              20+ aastat elfafoorumis

Comment

Timo jutt on väga õige ja täpne - enamus inimesi tõesti ei viitsi tutvuda nende asjadega mida nad omale kavatsevad muretseda; otsused tehakse hetke-emotsioonide põhjal ja hiljem pahatihti kahetsetakse tehtud otsusi. Mis teha, omad vitsad peksavad!

Comment

kahjuks enamus inimesi isegi ei kahetse oma ostu vaid on ilgelt rahul oma all-in-one mitmetuhande-watise pilliga:P

Comment

kahjuks enamus inimesi isegi ei kahetse oma ostu vaid on ilgelt rahul oma all-in-one mitmetuhande-watise pilliga:P
                    ..ja kui üritad nende ostetud plärakastile kriitikat teha siis sõimatakse sind lolliks, et nendel ju aknaraamid värisevad , mats missugune ja müüja soovitas ju kaa..
                    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kas on viga minu kõrvades või teistel, ei tea. Kuid tihtipeale kuulatakse tõesti nii kõvasti et maa väriseb. Moonutused on jubedad -ka rongi loksumine rööbastel annab puhtama heli kuid kuulajad kaifivad !??
                      Kuulavad kõhunahaga? Siis peaks ju ka moonutusi tajuma!
                      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kas on viga minu kõrvades või teistel, ei tea. Kuid tihtipeale kuulatakse tõesti nii kõvasti et maa väriseb. Moonutused on jubedad -ka rongi loksumine rööbastel annab puhtama heli kuid kuulajad kaifivad !??
                        Kuulavad kõhunahaga? Siis peaks ju ka moonutusi tajuma!
                        Näib , et trend liigub moonutuste suunas, tänapäeval pannaks millegipärast sihilikult juba algmatejalile moonutused sisse . hea näide , kuulake vannilla ninja laulu klubikuningad. mina esialgu mõtlesin, et Live kaardil on distorsion peal ja omaarust nagu kõvasti ei kuuland kaa...
                        järelikult nii on cool, pole midagi teha
                        Siis pole jah enam vahet kas kuulad 100 pmpo või 100W rms süsteemiga. Lisaks on enamus kraami nii jubedalt kokku kompressitud nagu oleks kassettmaki automaatnivooregulaatorist läbi lastud...
                        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

See klubikunnid on tõesti jube
                          Mul on paar korda olnud mõnel üritusel nii, et järsku ehmatad jalad nõrgaks, et mis häält see PA nüüd teeb. Võimuräki juurde jõudes saad aru, et imelik lugu jälle käib.
                          Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Üks hea link kellel aega on ja inglise keelest aru saab (selles foorumis rohkem juttu ameerika turu jaoks toodetud resiiveritest aga huvitav lugeda siiski):
                            http://www.hometheaterspot.com/htsthreads/...hreads.php?Cat=

Eriti huvitav: The Manufacturers SPot
                            20+ aastat elfafoorumis

Comment

Sihuke asi et mu sõber ostis mingi firma valjuka, 400.- eeku kusagil, sama moodi 10 tolli ja pealt näha samasugune nagu minu 10" audes ja ja mingi absaluutselt tundmatu firma! Ning ta väidab et tal on see 2 korda võimsam kui mul. Mul on 200W ja tal 400W Ja kus juures see ei mürista absaluutselt hästi. ??? Kas keegi suudab mulle ära seletada algaalikult, kas ma pean sihukesi vendi uskuma ja kas näiteks 200w rms saab paremini tümistada kui 400w rms kõlar.

PS mul on arvuti kõlari taha kirjutatud 780 Watts P.M.P.O!
                              www.zone.ee/audiosystem ja vaadake ka www.zone.ee/deleted

Comment

öelda ta võib jah väga palju. Ilmselt oli tegemist max. võimsusega siiski.
                                kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                                X