Teade

Collapse
No announcement yet.

amfitoni võim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

amfitoni võim

andke teada kas ja kus saaks remontida Amfitoni võimu. indikaatorid näitavad et kanalisse nagu läheks mürtsu kuid kõllidesse mitte miskit. kasutasin seda 8 oomiste kõllide/sw võimendamiseks. kas lõppvõim läbi või kuidas. võib-olla soovib mõni asjaline iminene endale hoopis, kasutama teda enam ise ei hakka. on teine selline hõbedast värvi kahel pool radikad võimu jahutamiseks. hääle nupp selline suur vasakul äärel.

kui indikaatorid vilguvad musa taktis,siis lõppvõim on korras.. sest indikaatoritesse võetakse signaal lõppvõimust.. arvatavasti kaitselüliti pees..

Comment

azooo aga kas ma ise saan miskit ette võtta, kisun lahti aga ... kus see kaitselüliti asuda võiks või milline välja näeb.
      loll küsimus kindlasti kuid ehk võhikule antakse andeks

Comment

mis marki ta sul üldse on..?

Comment

unustasin täpse mudeli nr kodu aaga homme on mul ta olemas siis suhtleb, tänud

Comment

Kui oled nõus müüma, siis oleksin käsi. Ütle palju tahad ta eest ja kus kaugel asud?

Comment

asun tallinnas, täpne mark ja mudel on amfiton 75Y-101C, mis pakud. ise ei oskagi kohe öelda. :-/

Comment

75y? normaalne.. selle nominaalvõimsus 75w siis..

Comment

paku mingi orienteeruv number välja, siis kaupleme edasi.

rom777@hot.ee

Comment

mäletan, et sõber ostis aasta tagasi samasuguse hädaga võimu 300 krooniga...

Comment

No kui asi olex korras siis see on väga hia võim, eriti oma helikvaliteedi poolest! Endal olex yx selline yli korralik pakkuda ja hinda julgex ka kysida kuna sitax hia asi. parem kui mingi 2500.- Pioneeri rimakas!

Comment

basssoundman sa oled ikka tõeline koomik

Mul ka hetkel ajutiselt yx selline siin seisab ja jääb jänni iga külje pealt. Jama asi tegelikult ja helikfaliteedi poolest jääb kõvasti alla mu samsung keskusele :P
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Üle 500 krooni terve eest ei kysix ma. Hädaga võimu kohta ei oska midagi öelda :P
                          kris@andmevoog.eu

Comment

basssoundman sa oled ikka tõeline koomik

Mul ka hetkel ajutiselt yx selline siin seisab ja jääb jänni iga külje pealt. Jama asi tegelikult ja helikfaliteedi poolest jääb kõvasti alla mu samsung keskusele :P
                            Oleneb mis Amfiton sul on?
                            Amfitoni kõlarid ja võimendid kuuluvad maailma parimate hulka ja ka kalleimate!

Comment

Amfitoni kõlarid ja võimendid kuuluvad maailma parimate hulka ja ka kalleimate!
                              Kas mina olen millestki valesti aru saanud või milles värk on?!?!!? >
                              Basssoundman üllatab jällegi. >
                              Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                              indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Working...
                              X