Teade

Collapse
No announcement yet.

tahaks veic k6lariehitusest teada?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

tahaks veic k6lariehitusest teada?

Niisiis plaanis hakata ehitama woofrit...Olen siin foorumitega veic tutvunud ja leidsin, et King Audio oleks yks hea element proovimiseks...12" ning kui võimas see on ...? Siis edasi, kui olen selle 12" King Audio elemendi ära ostnud, siis oleks vaja teada kasti m66meid. On siin kuskil mingi programm, mis arvutab? Ja kas woferi kastid peavad olema tagand viltu veic? Nii, kas mul on vaja filtrit vahele või mida see yltse aitab? ja mis plaat sobib kõlari kastiks?

Kasti ehitusest vaja teada...tuli selline idee, et hakkaks kaste ehitama...jne

Järelikult ei ole sa piisavalt hoolikalt foorumit lugenud. King Audia valjuka kohta on siin kõik nii põhjalikult läbi nämmutatud, et sellest võiks uurimustöö teha.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

kasuta otsingut.. sealt saad kohe oma kasti mõõdud kätte..
      ntx: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/YaBB.cgi?boar...731;start=39#39

Comment

Kui inverteriga kasti teed, siis tuleb 72 liitrit suur. Invertertoru pikkus oleneb siis selles mis hertzide peale tahad häälestada. Mina panin 140 mm pikkuse toru ja häälestasin 30,8 Hz peale nagu spetsialistid siin foorumis ütlesid. Tagasein ei pea viltu olema kui sa vatiini sisse paned, sest sama eesmärki täidab ka summutuseks pandav vatiin, et ei tekiks seisulaineid ja lainete interferentsi, mis neid helilaineid nõrgestaks. Kui autosse tahad asja sobitada siis võid kaldseinaga teha täpseks sobimiseks pagassi, aga jah see oma valida mis kujuga teed.

Aa ja kui tahad kasti mõõtmeid ise täpselt arvutada, siis on abiks programm nimega bassbox 6, mille saad www.zone.ee/bassbox . Endal sama elemendiga kast valmis ammu, et kui vaja võin veel inffi anda.
        Muusikahull!

Comment

nii

12" KA ja oleks vaja kasti mõõtmeid...Bassbox on krdi raske ei saa hakkama sellega.. ! Extrance äkki annaksid mõõdud..Endal on mul 1,8mm saepuruplaat. Millest oleks mõtekam torui teha ja kui suure diameetriga... Ning kuidas see kõlari häälestamine käib?

Comment

72 liitrit suur kast. Ma ühele just tegin selle King Audio bassbox faili ja saatsin maili peale, enam pole seda, aga kui sa liitrite järgi ei oska mõõtmeid välja arvutada, siis võibolla teen hiljem asja ära.
            Muusikahull!

Comment

50ltr kastis peaks korraliku häält tegema.. ma sõbrale teen nii suure kasti..

Comment

Tegin bassboxi faili, kust saad kogu info kätte. Lihtsalt ava see fail bassboxiga ja vali sealt ettetulevast aknast Box ja seal on mõõtmed olemas. Faili enda saad siit: www.hot.ee/caf/KA12.bb6
                Muusikahull!

Comment

Väike parandus -> www.hot.ee/caf/KA12.bb6
                  kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                  X