Teade

Collapse
No announcement yet.

Woofri ehitamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Woofri ehitamine

    Keegi hea inimene võiks teha mingi step by step õpetuse kuidas ise ehitada Woofrit.

    #2
    Mis seal`s rasket - kõik algab elemendist. Kui sobiv/meeldiv jne välja valitud, tuleks kast arvutada - soovitavalt vaadata läbi mitu varianti et siis parim enda jaoks välja sublada. Siis kastitegemise kallale - vastavalt oma fantaasiale ja rahakotile. Oleks hea kui saaks tegemise vahepeale kasti ka proovida koos valjukaga - teaks mis tuleks ehk ümber teha või muuta või on väga hea või ei mängi üldse - ka selliseid ebameeldivaid üllatusi võib ilmneda.
    See oli linnulennult, tegelikkuses on asi tiba keerulisem - selliseid tüüpe kes hooga kõike teevad ja kasti kohe ropsti valmis teevad päeva-paariga olen mina väha kohanud, tavaliselt läehb aega igasugu pisiasjade peale. Ka selline võib olla lihtne asi(vähemalt mulle suhteliselt lihtne) nagu viimistlemine võib olla paras peavalu. Ja lõpptulemus ei olegi nii hea kui lootsid. Igasugu probleeme võib kerkida, ei oska hetkel ennustada millised sind võivad kollitama hakata.
    Mis element või mis hinnaklassis sa kavatsed elemendi osta?
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

    Comment


      #3
      Hmm ma ei tea neid hindu eriti aga mitme RMS'ise saab umbes 500.- eest?

      Comment


        #4
        No King Audio on vast 100W kusagil 275 krooni eest - eks ise tead kas valid selle või mitte(kohe tuleb terve armee mehikesi kes räägivad KA-st väääääga palju ). Audese 10" on umbes 600 krooni, küll aga 130W vast. Siis on veel ka S90 woofer - kasutatuna on ta hind umbes 300 krooni, uuena aga kusagil 600 - võiks öelda et RMS power jääb ka kusagile 130 W kanti. Mis siis veel on? Noh Audeselt on veel ka 8" woofreid - kui kast korralikult läbi mõelda siis peaks sealt üsna kobeda hääle kätte saama. Loomulikult vaata ka Visatoni valik läbi, lähim koht selleks http://www.tevalo.ee . Loomulikult on Noores Tehnikus suur valik igasugu valjukaid, samas on enamus odavama otsa asju suht kahtlased.
        Vaata midagi välja ja anna teada, küll siis vaatame mis sellega teha.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

        Comment


          #5
          üks võimalus on muidugi ka gas valjukas kinnises 30 liitrit kastis

          Comment

          Working...
          X