Teade

Collapse
No announcement yet.

kas on võimalik?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kas on võimalik?

    Kas keegi oskab õelda et kas see võim annaks välja 200w http://www.mif.pg.gda.pl/homepages/tom/fil...es/simp200W.gif kuna maarvan et tda2030 on nii lahja kivi et äkki ei ana niipalju välja ja toide on ka kahtlane mix temal pole kahepolaarne toide aga teistel tavaliselt on... ???

    #2
    Kahtlane värk,ta on sillas küll,aga 100w võimule võiks sellisel kujul vähemalt 80V (2x40V) toidet olla.
    Millega sa seda 200w võimu toitma hakkad?Kui tahad sellist võimsust kätte saada siis on sul poole kVA st trafot vaja ju,kui stereo teed siis kilost trafot Kilose trafo käivitus protsess võib sul korgid välja lüüa.Aga sellegi poolest.Vaata seda http://students.uniyar.ac.ru/~geograph/sch...hemes/ampl/hma/
    Sillatud võimu ma ei soovita sul teha,see on rohkem autode teema,tee klassikaline võimendi.Mina omale kunagi tegin 2x250w nii,et võtsin tööstusliku võimu,andsin rohkem toitepinget ja kasutasin lõpu transside paralleelühendust.
    Emmiterile ja baasile tuleb voolude ühtlustamiseks takistid ette panna.See on igal juhul parem kui sildamine,
    Paralleelühendusega tehti vanasti kõik kontsertvõimud u.2kW ja 12 transsi paralleelis,ainult kui põleb läbi siis ikka põleb. Kaasaarvatud kallite valjukatega u15000-tk,aga saab ka kaitse teha jne...

    Comment


      #3
      ma lihtsalt leitsin selle ja see tundus kahtlane võim kuna mul on need tda2030 kivid olemas ja tahaks neist mingi normi võimu teha aga ei saa kuna need kivid on lahjad et midagi hiad teha aga ei meeldi ka et vedelevad niisama.Võimu oleks vaja küll aga ei leia ühtegi odavat ei taha palju sisse taguda kuna ei kasuta palju ise kortesis ka veel niiet ei ole võimalik seda õieti kuulata aga vahest oleks hea kuskil pidu teha ja siis mõirgama pannakui keegi teab mõnda odavat ja võimast siis võiks ju mulle ka näidata..

      Comment


        #4
        Tuleks netist yles otsida transistorite andmed ja siis asi kohe selge. Kui vaadata toitepinget ja yldse skeemi siis on ysnagi txenaoline, kuigi mina yhendaksin transistorid teistmoodi. Sellises yhenduses nagu nad praegu skeemil on vximendavad nad enamjaolt pinget mitte voolu. Aga ma vxin ka eksida, kuna nii tark pole, et paberile vaadates kohe oskaks vaga tapselt kommenteerida. Kui on WorkBench olemas, siis soovitan seal katseda.

        Comment

        Working...
        X