Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes 75W104-8

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kaotan rõhus aga siis ta mängib madalamal, aga vaiksemalt ve? Fb on kasti tuuning frequensy ja F3 on vot sellest ma aru ei saa "cuttoff" frequency. ja mis oleks mu kõllile kõige kompromissikam sagedus, nii et ma ei kaotaks rõhus ega bassis!
    www.zone.ee/audiosystem ja vaadake ka www.zone.ee/deleted

Comment

See mis mina pakkusin ongi kompromiss.
      Kui teed suurema kasti saada madalama F3 sageduse(võib mõnes mõttes võrrelda cut-off sagedusega, kuid seda F3 pole tegelikult mõtet väga südamesse võtta), kuid kaotad helirõhus ehk siis element hakkab suuremalt lineaarselt liikuma ehk siis tema mehaaniline osa hakkab otsi nadam, ette jääma ning et elementi mitte laiali lasta, tuleb sul vähem võimsust sisse lasta kui vähe väiksema kasti puhul.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Tuleb välja et mu naabri onkul on 10 saepuru plaati päris suured 20 mm kui kannataks nendest teha siis ma ei peakski ehitus marketiga jamama hakkata. kuna nii väike kast ja siis paneks veel toed ka sisse, kas tasub ja ega laiali ei lõhu?

Comment

Panin täna lõplikud mõõdud paika, mille järgi ma homme ehitama hakkan! :'( Sorry intz, et ma sind ei usaldanud, ex ma siis tulen sinu õla peale nutma kui kastist asja ei saa :P, aga jah kasti andmed siis sihukesed! Fb kuskil üle 29, F3 on kusagil 34,5, kasti suurus on 74 l, a=320, b=500, c=483. Võibolla ma olen loll? kes teab,aga neid kõlareid tuleb veel

Comment

Pole midagi, kast mängib sul küll, aga lihtsalt helirõhk on tibake väiksem. Muud midagi.
            Kui 20 mm saepuruplaadist 74 ltr kasti teed, siis paar tuge võiks seee olla küll.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

´Projekt on pea aegu valmis, näha saab-->www.zone.ee/audiosystem/index.php?page=woofer =)

Comment

see on positiivne, et oli viitsimist ise inglisekeelsed terminid sõnaraamatu abiga endale selgeks teha, respekt!
                KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Koduleheküljel on uusi pilte http://www.zone.ee/audiosystem/index.php?page=woofer

Aaaa ja siis veel sihuke küsimus: Asi nimelt selles, et see toru mis programm arvutas, sellega ei tee kast üldse häält, aga kui panin kümme senti lühema toru tegi normaalselt häält. Ja küsimus järgmine kas ise võib toru pikkust muuta ???

s6ber ;D

Comment

Vastasid ise ju enda küssale. Kui miskit ei meeldi, teed ümber Nii ka toru pikkusega
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                    X