Meil siin Saaremaal on ainult üks korralik elktroonikaäri ja seal mind aidata ei osatud. Probleem on iseenesest VÄGA lihtne - mul on 2 arvutit ja mõlemi heli tahaks saada ühtedesse kõlaritesse. Minu arvates oleks kõige lihtsam lahendus olnud osta poest mingi tavaline lüliti ja siis ühendada mõlemi arvuti heli selle külge ning lihtsalt vahetada nö. kanalit. Paraku - paraku ühtegi sellist lülitit ei pakutud.. On ju ka võimalus osta mõni väike helipult, kuid nende hind pole samuti asja väärt..(al. 700 krooni)
Lõpuks sai asi lahendatud lihtsalt kahe juhtme ja ühe nö. vargapesaga, kust siis heli kokku jookseb. Korraga. Mõlemad arvutid. Selgus et üks arvuti mingit pidi tapab teise heli ehk siis teeb selle vaikseks ja tuhmiks. Kohe kui "tapja" välja lülitasin, läks heli heaks...
Ehk on siin mõni asjapulk, kes võiks mulle kas nõu anda või siis ehitada väikese lüliti 3,5 emastega. Muidugi oleks šeff, kui see oleks elektrooniline lüliti..aga mehhaanilisest piisaks samuti täielikult...
Keegi?
Lõpuks sai asi lahendatud lihtsalt kahe juhtme ja ühe nö. vargapesaga, kust siis heli kokku jookseb. Korraga. Mõlemad arvutid. Selgus et üks arvuti mingit pidi tapab teise heli ehk siis teeb selle vaikseks ja tuhmiks. Kohe kui "tapja" välja lülitasin, läks heli heaks...
Ehk on siin mõni asjapulk, kes võiks mulle kas nõu anda või siis ehitada väikese lüliti 3,5 emastega. Muidugi oleks šeff, kui see oleks elektrooniline lüliti..aga mehhaanilisest piisaks samuti täielikult...
Keegi?
Comment