Teade

Collapse
No announcement yet.

denon av a 1 se

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    denon av a 1 se

    tre . küsimus siis selline , kas tasub välja vahetada denon avr 3803 denon av a 1 se -ga.kas kellelgi siin foorumis on kogemusi av a 1 se-ga . hinnaks küsitakse 17 000.- palju see helipilt muutub ? kas on erilist vahet nendel kahel isendil . kõlariteks hetkel jamo concert d 590 ja aegis acousticenergy one.plaati keerutab marantz cd 67 -se. asi selles , et tahan kasutada nii filmide vaatamiseks kui ka muusika kuulamiseks . ainult võimendi ka olemas ,pioneer a-717 , mis asub magamistoas . kas see denon av a 1 se on oma hinda väärt ?nagu ma aru saan on mõlemad ühe põlvkonna võimendid . küsimus siis selline , kas tasub nii palju raha välja käia . ja kui palju siis helipilt muutub? kas ta on oma hinda väärt? oodatud on igasugused arvamused . kavatsen asja siiski pikemaks ajaks soetada .uisapäisa ei taha kohe ostma tormata , tahaks enne asjatundjate arvamust ka kuulda . PS eelnev kuulamisvõimalus denon av a 1 se-l mul puudub . pean asja pimesi otsustama . ootan väga nõuandeid ja arvamusi .

    #2
    Vs: denon av a 1 se

    ...ei tasu, ma pole küll seda võimu ise kuulnud, aga selle raha eest pole ükski poevõimendi oma hinda väärt, vähemalt pole ma sellist tehase asja kuulnud oma kõrvaga, mis põlvist nõrgaks võtaks.
    Aga mis su helipildil viga on, et sa seda muuta tahad või küsin hoopis nii, et kust sa seda aru saad et sul seal midagi viga on?

    Comment


      #3
      Vs: denon av a 1 se

      tre . ega helipildi kohta ei oska midagi halba öelda . tahaks lihtsalt edasi areneda . võiksin ju kasutada ainult stereovõimendit , mis mängib väga puhta heliga , aga nagu juba kirjutatud , tahan ka kodukino vaadata . see , mis ma osta tahan , ei ole resiiver , vaid kodukino võimendi . ilma raadiota . siin foorumis palju teemasi , kus kiidetakse ainult võimendeid , resiiveid tehakse maha , mis puutub muusikasse . see isend aga ongi võimendi , ainult kodukino võimalustega . see sobiks mulle hästi . alguses olin kenwoodist ka vaimustatud , kuni ostsin yamaha , olin vaimustuses , kuni ostsin onkyo jne .... seepärast tõstatasingi teema , et tahaks audiofiilide arvamust ka kuulda . nagu juba kirjutasin , kuulamisvõimalus puudub . sama isendi 4 põlvkonda uuem mudel maksab 85-95 000.- .selle isendi jaemüügihind oli 3 aastat tagasi kuskil 55 000.- . nii et , ootan ka teiste kaasfoorumlaste arvamusi . esimene oli negatiivne .

      Comment


        #4
        Vs: denon av a 1 se

        Ilma ise kuulamata sellise ostmine on suur risk, isegi kui siin keegi väidab, et on kuulnud või omab sellist ja asi on väga hea.
        Müüja võiks ikka nii palju vaeva näha, et võimaldab kuulamist enne raha välja ladumist.

        Comment


          #5
          Vs: denon av a 1 se

          tre . jälle üks negatiivne arvamus . kas on kellelgi veel midagi kosta poolt või vastu .

          Comment


            #6
            Vs: denon av a 1 se

            Minu avamus ei ole negatiivne, kuna ma lihtsalt pole kuulnud ega tea midagi antud AV A-1SE-st.
            Arvamus käib rohkem selle kohta kuidas otsustada ostmise või mitte ostmise üle ja väike kivi ka müüjate kapsaaeda.

            Comment


              #7
              Vs: denon av a 1 se

              Ahja, niipalju veel et stereohelil ja 5.1 pole midagi millega omavahel konkureerida ja ühte katlasse ei soovita seda asja ma küll panna. Mul pole küll ühtegi head lahendust varnast võtta, aga mina jätaks kodukino ja muusika erinevate võimendite taha, rääkigu keegi siin mida iganes head kodukinost muusika kuulamisel. Ilmselt seda arvamust tuleb muuta sacd'i koha pealt, aga vahet pole - iga asi omal ajal
              viimati muutis kasutaja Sully; 08 m 2007, 07:09.

              Comment


                #8
                Vs: denon av a 1 se

                Esmalt postitatud Sully poolt
                Ahja, niipalju veel et stereohelil ja 5.1 pole midagi millega omavahel konkureerida ja ühte katlasse ei soovita seda asja ma küll panna. Mul pole küll ühtegi head lahendust varnast võtta, aga mina jätaks kodukino ja muusika erinevate võimendite taha, rääkigu keegi siin mida iganes head kodukinost muusika kuulamisel. Ilmselt seda arvamust tuleb muuta scad'i koha pealt, aga vahet pole - iga asi omal ajal
                tre . põhimõtteliselt ta ongi stereovõimendi , ainult kodukino võimalusega . nagu mina netis kolades aru sain , pidi tal miskitmoodi nagu 3 võimendit olema . või sain ma valesti aru . mingi mosfet võimendi . kaalub ta ka kuskil 30 kg . midagi peab tal seal sees ikka olema .ega need heli dekoodriplaadid ei kaalu niipalju . ise ei oska inglisekeelt , äkki keegi loeb siit midagi välja . http://www.homecinemachoice.com/revi...onAVC-A1SE.php .

                Comment


                  #9
                  Vs: denon av a 1 se

                  .. andmed pole ju laita. Kui raha taskus sügeleb, tuleb ikka ära osta, kudas siis teised huvilised muidu teada saavad, mida selle raha eest saab
                  Võimsuste poolest on see küll ilmne raiskamine et koju elutuppa sellist paigaldada, aga kui jagame selle kanalitele, siis polegi nii palju.
                  Ainuke hea asi mida DSP sisaldab on aegviited, aga ma kahtlen kas seda sul kunagi vaja läheb. Muu - ekvalaiserist igasuguste efektideni välja on kasutu "heas süsteemis"
                  Stereo osa jäi pisut segaseks, aga pure direct võimalus oli seal välja toodud. Kui sub'i kanal töötab endiselt koos esikõlaritega pole midagi head sealt muusika kuulamiseks loota.

                  Comment


                    #10
                    Vs: denon av a 1 se

                    tre mul praegusel mudelil avr 3803-el pole kunagi subi vaja olnud . basse tuleb maha hoopis keerata . see on mul esimene resiiver , minu pikas resiiverite reas , kus pole vajadust subi järele , ehk , siis ainult filmide vaatamiseks kasutan .PS to sully - mida seal võimendite kohta oli kirjutatud?oleks väga tänulik infi eest .subi saab välja lülitada , siis suunab madalad esikõlaritele . vähemalt praeguse mudeli puhul .

                    Comment


                      #11
                      Vs: denon av a 1 se

                      Võimendi kohta kirjutas, et kui pure direct modet kasutada, on kogu soundi rikkuv protsessing vms. välja lülitatud ja anomaaliaid sterosignaalis ei täheldatud.

                      Comment


                        #12
                        Vs: denon av a 1 se

                        see peaks olema üks parimaid kodukinovõime üldse... jätame vahele muidugi high-end stereo monoblockide kasutamise kodukino otstarbel jne. Denon POA-S10 kodukinosid on küll ju.
                        Vastik audiofiil

                        Comment


                          #13
                          Vs: denon av a 1 se

                          Kodukino poolt teeks mind ettevaatlikuks, et asi tuli välja juba 2000 aasta kevadel, vahepeal on hulka uusi formaate turule lastud. Aga ilmselt on ta ka seda vanust arvestades odavam kui 2007 sündinud sarnased võimud.

                          Comment


                            #14
                            Vs: denon av a 1 se

                            Esmalt postitatud moi poolt
                            Kodukino poolt teeks mind ettevaatlikuks, et asi tuli välja juba 2000 aasta kevadel, vahepeal on hulka uusi formaate turule lastud. Aga ilmselt on ta ka seda vanust arvestades odavam kui 2007 sündinud sarnased võimud.
                            tre m mul praegune mudel 3803 , mis peaks olema sama aastakäigu oma , edastab küll kõikki formaate probleemidetta . minuarust teeb need uued mudelid kalliks just HDMI ja internetiraadio ja denon link (ei tea küll , mida see tähendab)lisamine . mina pole kunagi midagi läbi resiivri telekasse lasknud . hdmi juhe läheb otse dvd mängijast telerisse . heli aga optilisega resiivrisse.mu meelest võimendiosa võrreldes uute mudelitega sama . võimsuski sama . muusikat kuulan AINULT stereos . muud vidinad kas teleka vaatamiseks (sealt ei tule dts heli , seepärast saan seda kunstlikult teha) või kodukino vaatamisel . ootan veel arvamusi . juhul kui ostan , läheb vana ress müüki . arvan et samas foorumis . huvitab veel selline asi , kas asi on oma hinda väärt .tänud siiamaani avaldatud arvamuste eest .aga ootan veel tehnikahuviliste arvamusi .
                            viimati muutis kasutaja jaansan; 08 m 2007, 16:34.

                            Comment


                              #15
                              Vs: denon av a 1 se

                              tre . äkki oskab keegi täisformaadis manuali pdf formaadis kuskilt leida denon av a 1 se . olen neti läbi kolanud , juuksed juba hallid , aga ei midagi . ühe jaapanikeelse leidsin ainult .kes on internetiga rohkem sinapeal võiks aidata . mina loobun . hommikust saati istun arvutis , ei midagi . oleks abi eest väga tänulik .

                              Comment

                              Working...
                              X