Teade

Collapse
No announcement yet.

Odyssei 010 vs 001

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Odyssei 010 vs 001

    miks Odyssei puhul on 010 parem kui 001?

    milles see eribevus seisneb?

    #2
    Vs: Odyssei 010 vs 001

    Ei ole eriti mõtet neid detailselt võrrelda, kogu skeemitehnika ja konstruktsioon on täiesti teisel tasemel, ja seda kõvasti 010 kasuks. Helikvaliteet on parem - võimsus, signaali/müra tase, vähem on moonutusi, parem on kasutusmugavus ja üldine kvaliteet.
    Kui tahad detailsemalt teada, kasuta otsingut, võta spetsifikatsioonid ja skeemid ette.

    Comment


      #3
      Vs: Odyssei 010 vs 001

      Miks 010 on parem on pikk jutt. Kindlasti tuleb vahe sellest, et 010 on täiesti kaasaegne ja kõrgema klassi pill ja 001 on esimese klassi pill ja vanema aja skeemielementidel koostatud. On ka täiesti erinev skeemilahendus, sest ajaline vahe nende tootmise vahel on suur. Üks töötati ise välja ja teisel on prototüüp. Vahest, kuid harva võib juhtuda huvitavaid asju ja ta on oma prototüübist parem, nii teostuselt kui kvaliteedilt.
      viimati muutis kasutaja humax; 07 m 2007, 17:15.

      Comment


        #4
        Vs: Odyssei 010 vs 001

        Parandan nii palju, et nad mõlemad on null klassi tooted (esimene number määrab klassi). 001 on välja töötatud tükk maad varem loe "väga ammu" vastavalt tolle aegsele elemendi baasile (ma pole skeemi vaadanud aga arvatavasti on ta sellest ajastust kus lõpp astmeid tehti kvazikomplementaarseks - mõlema õla transid NPN-d, kes viitsib uurib ise selliste lahenduste head ja vead) seega "kehvakesem". 010 on tehtud hiljem ja elemendi baas oli laiem ning võimalusi parema asja aretamiseks rohkem. 010 on võimsam, paremate parameetritega ning ka lõppvõimu toide käib läbi toite stabilisaatori (üsna harv nähtus). Välimus ka soliidsem

        Comment


          #5
          Vs: Odyssei 010 vs 001

          tänan

          Comment

          Working...
          X