Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
kuna raadiol seal levi pole ja minuteada pole sinna ka antenni veetud, sis mängib seal põhiliselt ikkagi cd.
to Jyrka: ehk reedad valemi ka mille alusel säänse tulemuse said... minule teadaolevad valemid annavad 50 oomi puhul väljundi võimsuseks 12W ja 100 oomi puhul 6W...
ära neid valemeid nii väga taga aja,asi tuleb lahendada ikkagi kuulmise järgi,et tulemus meeldiv oleks.
need takistid pole nii kallid,et katsetada ei saaks.(2W on tavaliselt 50 senti tükk,4-5W maksavad kroon või paar tükist))
kui oled sobiva takistuse leidnud,siis pane võimsam ja asi lahendatud.
ise ma tegelt mõtlesin et ostan ühe trimmerpote, krutin sealt sobiva takistuse välja ja sis panen katsetuseks alguses 5w takid ja vaatan kas kuumenevad või mitte.
aga enese harimise pärast tahaks valemeid, et teinekord ehk vaja mõnes muus seadmes sama olukord lahendada
komistasin vahepeal sellise asja otsa ja mõtlesin, et ehk annab oopes sellega asi ära lahendada.
Ons kellelgi kogemusi taolise skeemiga? Või on hoopis see sjalikum?
komistasin vahepeal sellise asja otsa ja mõtlesin, et ehk annab oopes sellega asi ära lahendada.
Ons kellelgi kogemusi taolise skeemiga? Või on hoopis see sjalikum?
Kas siis tõesti pole kellelgi kommentaare?26-06-07 02:31Terve teema kohta , mis on täielik läbu!
Probleem on selles, et ei meeldi kellegi käitumine ja selle lahenduseks otsitakse tehnilist lahendust. Sisuliselt pole see õige lähenemine ja tegelikult on mainitud seadmel olemas võimenduse reguleerimise nupp! Millise heli tugevusega ruume helindatakse, peaks paika panema kaupluse juhataja, mitte aga suva töötaja, kelle arusaamine ei pruugi kokku langeda heade tavadega. Seega võib tekkida kaupluses olukord, kus kogu müügiprotsess ja külastajad on häiritud. Selliseid olukordi ei lahendata kellegi poolt sundseisus tehniliste võtetega, vaid arusaamise ja läbirääkimiste teemana kaupluse omanike ja juhtkonna poolt, koos teenendava personaliga. Samuti pole ka õige Sinu arvamus, sedmete kohta, millega on kauplus sisustatud, see on rohkem omanike probleem. Üldreeglina saab olla üks ja kindel seisukoht antud tegevuses, mõlemate asjaosaliste poolt, et saate kinga ja nii, et ei jõua isegi AAAAA õelda.Üks selle eest, et häirib kaupluse tööd ja teine oma algatusliku isetegevuse eest, mis võib rikkuda hangitud seadmed. Tegelikuses on veel üks probleem, mis puudutab autorikaitse küsimusi, avalike ja üldkasutatavate ruumide helindamisel. See on eraldi teema, kuid asja tuleks täpselt teada, sest see on teatud ringkondade lemmik ja kallis teema.
sain aru ja jään vait... tegelen mõtetu probleemi lahendamisega ja kedagi ei paista asi huvitavat... siiani olid foorumist ainult positiivsed muljed ning siis kui endal abi vaja virutatakse labidaga näkku...
egas midagi...hoian edaspidi suu kinni ja "mõtetud läbuteemad
" kirjutan edaspidi vihikusse...
pange see teema lukku või kustutage ära... keegi niikuinii ei märkaks
sain aru ja jään vait... tegelen mõtetu probleemi lahendamisega ja kedagi ei paista asi huvitavat... siiani olid foorumist ainult positiivsed muljed ning siis kui endal abi vaja virutatakse labidaga näkku...
egas midagi...hoian edaspidi suu kinni ja "mõtetud läbuteemad
" kirjutan edaspidi vihikusse...
pange see teema lukku või kustutage ära... keegi niikuinii ei märkaks
Niipalju siis arusaamisest. Labidaga siin keegi näkku ei viruta! See kõlab, et kui ma seda ei saa, mida ma tahan, siis on see halb liivakast ja siin ma rohkem ei mängi! Foorum ongi positiivne ja on ju Sulle antud juhiseid mida teha.Tundub, et pakud lahendused ei rahulda Sind ja ikka veel otsid lisavariante. Küsimus on pigem selles, et Sa pole võimeline seda probleemi tehniliselt lahendama. Kui silmaring oleks avaram siis Sa mõistaksid väga hästi mida ma kirjutasin. Kindlasti ei kirjutanud ma midagi valesti, kuid otsekoheselt ja avameelselt. Foorum ongi selleks, et oma arvamust ja seisukohta avaldada ja probleeme mõtestada mitmeti. Kindlasti ei muutu see foorum selle teema taustal negatiivseks. See, et teema kedagi ei huvita , seda ka ei saa väita! Solvuda pole ka mõtet. Loe veel, eelnev läbi, istu maha ja püüa seda probleemi lahtimõtestada ja seda avarama pilguga!
Hea, et mina Su tööandja pole. Minu firmas käivad sellised sepad uksest mööda ja seda niikaua kui silmaring ja maailma tunnetus on avaram.
ehk oled nii hea inimene ja annad valemi, ise olen vahtinud neid valemeid erinevatel lehtedel, mis google vastuseks andis ja ei oska mitte õiget välja valida.
I=U/R, P=U*I > P=U*U/R > P=I*I*R
P- võimsus
U- pinge
R- takistus
edasi on algkooli algebra.
Comment