Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendi PIONEER SA-930 tehnilised andmed?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendi PIONEER SA-930 tehnilised andmed?

Oskab keegi aidata mul leida selle võimendi tehnilised andmed? Netist sai otsitud aga kahjuks ei ole leidnud!
    20+ aastat elfafoorumis

see võim on iidamast-aadamast?
    mul sama jama mitsubishi võimuga :'(
    KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Kui nüüd teemat jätkata siis mul kah oma old-skol receiveriga sama jama - umbes võimsust oskaks ennustada küll, aga tahaks täpsemaid andmeid. Muidugi saab ise kah võimsuse ära määrata, kuid huvi pärast tahaks ka muid parameetreid teada. Muuseas, need vanad asjad ongi alati paremad kui uued igasugu asjandused.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Õnnestus see võim endale saada, kahjuks ei ole veel kuulata korralikult saanud! Võrgust tarbib 370W aga muid parameetrid kahjuks ei tea. Kuskil soome lehel keegi väitis,et annab 80W kanalisse. Eks varsti paistab (kuuleb) kuidas kvaliteet muidu ka on!
        Tehnikaga tundub jah nii olevat,et kui tehtud enne 90-ndate esimest poolt siis infot seadme kohta leida on väga raske või peaaegu võimatu!
        20+ aastat elfafoorumis

Comment

minu ürgsel mitsubishil on VU-meter muide nii tehtud, et näitab vatti 8 oomi kohta ja maksimum on 35 ürgvõim
          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Mulle meenus,et kunagi 90-ndate alguses sai soomest siia veetud mingi vana kapsas raamat, mis oli täis erineva helitehnika spetsifikatsioone s.h. oli iga seadme kohta olemas ka laboris mõõdetud tulemused ja graafikud. See raamat oli 1984 aasta väljalase ja minul jäi mulje,et sellist raamatut oli soomes igal aastal välja antud. Minu arusaamde järgi oli tegu nagu mingi tarbijakaitse poolt välja antud raamatuga (ostajan opas või midagi sellist)! Mul on kahtlane tunne,et midagi sinu mitsubishi sarnast oli ka seal sees! kahjuks on see raamat juba u. aasta n.ö. küla peal olnud. Pean ikka üritama selle jälle enda kätte saada (loodan,et on veel alles)!
            Umbes paar aastat tagasi nägin mingi analoogse raamatu reklaami ühes soome ajakirjas aga kuna ise sellel ajal soome ei sattunud siis sinnapaika see jäigi. Sellist kirjandust oleks väga huvitav lugeda!
            20+ aastat elfafoorumis

Comment

see oleks väärt kraam
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

mul sama asi..

endal JVC receiver -- DR-E34LBK --

tüük aega juba infi otsind a tulemus 0

see vanem mudel.. nii, et seda nagu ei eksisteerix
                arvuti teeb seda mida sa tal käsid teha, mitte seda mida sa TAHAD, et ta teeks.

Comment

Working...
                X