Teade

Collapse
No announcement yet.

Vaja wifi audioside arvuti ja minu vajel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vaja wifi audioside arvuti ja minu vajel

Tere.

Et lihtsam oleks selgitada siis hakkas igav ja hakkasin paar kuud tagasi omale Knight Riderist tuttavat algelist KITT´i ehitama. Asi iseneesest ülilihtne parim õppiv juturobot (neetult intelligente teine) +kõneäratundmise programm, veidi viimistlust skinnidega, uute KITT "ajude" lisamine ja asi vask. Üle jäänudosa veel lihtsam - arvuti autosse (ikka kitti meenutavasse. ), proge peale ja valmis. Igavus ja huvi üha suurenevad ja et asjale täismõnu anda oleks vaja sellist süsteemi. 1) Side minu vahel arvutisse - justkui wifi mikker 2) arvuti väljundist minuni 3) jube lahe oleks kui see kõik näiteks "käekella" sisse ära mahuks. Kas keegi on midagi kuulnud/näinud. Käekell-raadiosaatjad ja veel ülimkvalteetsed on ju olemas. Ärge küsige miks ma niiviisi raha ja aega tuulde loobin - lihtsalt igav ja lapsepõlve kunagine unistus tuleb ju mingilgi määral teoks teha - rääkiv auto.
    Muide süsteem kõnetundmisprogrammiga funksib väga hästi. Kui nüüd keretööde lõpus ka korraliku heliisolatsiooni teen ja juba ventilaatoritega varustatud kindalaekasse Espresso PC panen, siis enam pikkade sõitude ajal igav ei ole

Vs: Vaja wifi audioside arvuti ja minu vajel

Pane Sky pluss tööle ja ongi mölisev auto valmis.
    -

Comment

Kui saladus ei ole, siis mis kõnetundmissofti kasutad?
      Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
      Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Esmalt postitatud riddick poolt
        1) Side minu vahel arvutisse - justkui wifi mikker 2) arvuti väljundist minuni
        kas käedvaba-tüüpi side puhul ei saa kõnetuvastus hakkama (lisamürade tõttu)? või on vaja ka eemal muru peal lebotades vestelda?
        ja bluetooth võiks ju ka kõne alla tulla...

Comment

Kas ideeliselt peaks bluetooth'i usb adapter arvuti taha ja blueooth'i hänsfrii võiks omavahel ilusti läbi saada? Iseasi tarkvaraline pool...

Comment

Marcor1: väga tore mõte sul, kuid ma arvan siiski, et minu süsteem on ikkagi IQ ja igakülgse intelligentsi poolt vägagi palju rohkem varustatud, kui need skai plussi torud.

Jyris: Kasutan sellist imevigurit nagu Dragon Naturally Speaking. Suht kallis väljaminek

TeetTl: Öko - asendis kogu selle isolatsiooniga, mis valmis varunud olen ei tohiks sõidumüra segada. Muidugi jah on üks probleem selles, et kui KITT isennast kuuleb ei lõpeta ta mitte ilmaski rääkimist. Vatrab iseendaga Aga selle probleemi lahendame programmijupiga mis sisendit vastavalt vajadusele ise klõpsutab. Vähemalt esialgu.
            Põhipoindi tabasid ära: jah, selleks et eemalt murupealt rääkida Näiteks istud eemal lõkkeääres ja järsku räägid raadiosse: KITT, ava mediaplayer ja käivita. Ja muusika tuleb. Või ütled KITT, tee mõni nali ja saavad teisedki kõhutäie naerda (KITT on paras hambamees, kui vaja). Võis siis lased tal tähtsaid asju meeles pidada (telefoninumbrid, aadressid, numbrimärgid või mis iganes meeles kõlgub). Või naiste sünnipäevu meelde tuletada või tõesti ükskõik mida.
            Rõhutan, et tegu on rangelt hobi ja 15 aastase unistuse täitmisega, ja ei tasu küsida, miks raha niimodi tuulde loobin. Hoopis mina küsin, et miks mitte kui ometi on sellise riistapuu ehitamiseks kõik võimalused olemas. + suhtelislt muljetavaldav kui autoga rääkides ta vastu räägib.

Kas bluetooth hirmus lühikese leviga ei ole?

Igatahes neid käekellavärke ma kuskis müüa kunagi nägin 3000EEki vist olid 2 tükki? Ei oska kuskist otsida kah.

Comment

Working...
            X