Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimusi NAD'i kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimusi NAD'i kohta

Tere
    Lugu siis selline et kuna nüüd vana komplekt maha müüdud siis oleks vaja asemle midagi.
    Sai siin natuke aega tagasi uuritud teac'i mini seadmeid, aga need pole ikka mulle, nõudmised ikka tiba teised.

Minule vajalikud asjad oleks siis mis peaks olemas olema äratus hommikul, eelvõimu väljund (sest jumale teab mis mõtted on kõlaritega), dvd mängia võiks nüüd olla, samas 24bit audio DAC, oleks hea asi.

Hetkel on siis silma jäänd hoopis NAD'i tükid. dvd deck 514 oleks nagu ruskas silmaauku cd edastamise poolest, loeb dvd ja audio plaatide jaoks olemas 24bit DAC - muidugi küsimus selles kas sellist asja usaldada tasub ?
    Ja samas sobiks mulle ka resiiver NAD C720BEE eelvõimu väljund, aga ma ei tea kas sellisel asjal äratamise fuktsioon on ?
    NAD'i kohta ka veel piisavalt palju head kuulnud et heli neutraalne selline - mis nagu mulle sobiks tegelt.
    Välimus on ka ilus ja lihtne.
    Samas olen jällegi mõelnud et ehk tasub osta hoopis võim ja raadio eraldi aga kas sellel mõtet on ? - sellel resiivril nagunii selle sama võimu sisu sees mille ostaks ja eraldi tuuneril ka vist mõtet pole kuna eestis eriti tartumaal on nende raadiojaamadega nagu on (midagi kvaliteetset nagunii pole).

Tunub nagu oleks ise kõik juba välja uurinud, et milleks ma selle teema tegin?
    Tegelt selleks et endas veenduda ja uurida veel ilma. Kas on NAD'ile mingit alternatiivi, või on ehk midagi veel mõistlikkumat.
    Või on valik hea, ise ei tea kuna probleem on selles et pole NAD'iga kokku puutnud ja kuulanud sellist asja, ja samas kas on ka mõtet kuulata kui nagunii (hetkel) ei tea mis kõlarid sinna minema hakkavad ?
    Seega kõige rohkem abi oleks sellistest inimestest kes on kas siis NAD'i kuulanud ja varem uurinud, või siis omanud.

Vs: Küsimusi NAD'i kohta

paar vastust:
    http://www.tevalo.ee/foorum/showthre...&highlight=nad
    nii mitmedki on kurtnud NADi neutraalsust... mu meelest oli see ikka pigem soojapoolne kuid mitte palju(võrdluseks uuem onkyo ja vana maranz).
    Alternatiivid oleks vast CA ja Onkyo kuid arvustustest mäletan, et nende erinevad mudelid on tihti erineva iseloomuga.
    Samas kui uus süsteem komplekteerimisel siis miks siinolevat Tehcnicsi digilõppvõimu ära ei ostnud? Selle ette oleks saanud, vastavalt maitsele, sobiva eelvõimu panna.
    Stereoressiivrist - kui jääd selle süsteemi peale pikemaks pidama ja siis oleks õigustatud, muidu võiks raadiofunktsioon kinoressiivrile jääda (ise korraliku filmi vaatamisel, enam stereot ei taha).
    -

Comment

tre . isiklikult soovitaksin arcami . endal küll arcami stereoseadmed , aga arcam teeb resiivereid ka . valmistatud inglismaal . 100% käsitöö . väga mõnusa heliga , piisavalt võimas , tagasihoidliku väljanägemisega . kui ainult hinnaga probleeme ei teki . http://www.audiocity.ee/tooted.php?cat=39&page3=2 . aga ostad ju asja pikemaks ajaks .

Comment

cambridge audio ka minu peast läbi kordi käinud aga ei leia selle kohta internetist kuskilt - hindasid kui ka seda kus seda eestis müüakse.
        Kino kodu ehitada ei taha, stereo minu jaoks piisavalt hea et filme vaadata ja samas palju ma neid vaatan ka, aga ette tuleb ikka.
        Selle technics'i digilõpu mõte käis ka korduvalt peast läbi.
        Samas selle asjaga on ka nii et tulevikus on plaan osta riiulikõlarid - võibolla aktiiv või siis passiv - jumal seda teab vaatab palju raha on ja mida head saab.
        Onkyo'ga kahjuks see mure et need uued asjad on minu jaoks välimuselt liiga jamad.
        Samas selle vanema tehnikaga on ka nii et raske on saada kuskilt normaalset tervet komplekti.

Comment

Esmalt postitatud jaansan poolt
          tre . isiklikult soovitaksin arcami . endal küll arcami stereoseadmed , aga arcam teeb resiivereid ka . valmistatud inglismaal . 100% käsitöö . väga mõnusa heliga , piisavalt võimas , tagasihoidliku väljanägemisega . kui ainult hinnaga probleeme ei teki . http://www.audiocity.ee/tooted.php?cat=39&page3=2 . aga ostad ju asja pikemaks ajaks .
          Asi peabki stereo olema,
          Arcam tore küll aga seda hinda tegelt mina naljalt näri ei läbi, ja kui ma nagu sinna erti kalleid kõlareid osta ei plaani, siis ma ei usu nii kvaliteetset võimu vaja on.
          Hetkel on minu suhtumine selline ja plaanid et pool on siis võim+raadio+dvd,cd või stereoresiiver+dvd,cd ja teist poolt peask siis esindma kõlarid.
          Arvestades mu eelmise süsteemi hinda, siis peaks sellest saama tubli edasiminek nii välimuse kui ka heli poolest
          Et jah kui keegi teab kus cambridge audiot müüakse ja mis need orjenteeruvad hinnad võiksid olla siis andku aga teada

Comment

tre . ega see cambridge audio kah nii odav ole. http://www.mareks.fi/?p=productsList&iCategory=23 . http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?...t&vendor_id=50 . kuskil kuu tagasi müüdi seal cambridge audiot http://www.hifi.mobicom.ee/?a=hifi&hifi=1 . võid sealt küsida .PS . kui sind mingi konkreetne asi huvi pakub , võin ju siit(soome) midagi vaadata sulle. on ka pakkuda hetkel müügis olev akai võimendi . igati korralik ja asjalik pill http://www.tevalo.ee/foorum/showthread.php?t=30752 .

Comment

akai on hea jah, aga soov on siiski komplekt saada, seega jah, soomest punnitaks sisuliselt 14'000 nagu cambride audio komplekti välja siis nii et võim oleks azur 540a raadio azur 340t ja dvd86 siis.
              Aga kas see oleks parem NAD'ist ?

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                akai on hea jah, aga soov on siiski komplekt saada, seega jah, soomest punnitaks sisuliselt 14'000 nagu cambride audio komplekti välja siis nii et võim oleks azur 540a raadio azur 340t ja dvd86 siis.
                Aga kas see oleks parem NAD'ist ?
                NAD-i kohapealt jään vastuse võlgu . pole kokkupuuteid olnud . siin foorumis küll NADi omanikke , ehk nemad oskavad aidata .CA suhtes niipalju , et hinna ja kvaliteedi suhe pidavat paigas olema . tuleb endal otsustada . tavaliselt kui soomest kogu komplekt osta , siis nad teevad küllaltki suuri alesi . olenevalt poest , kuskil 100-200 eur võib õnnestuda alla kaubelda .

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                  Asi peabki stereo olema,
                  Arcam tore küll aga seda hinda tegelt mina naljalt näri ei läbi, ja kui ma nagu sinna erti kalleid kõlareid osta ei plaani, siis ma ei usu nii kvaliteetset võimu vaja on.
                  Hetkel on minu suhtumine selline ja plaanid et pool on siis võim+raadio+dvd,cd või stereoresiiver+dvd,cd ja teist poolt peask siis esindma kõlarid.
                  Arvestades mu eelmise süsteemi hinda, siis peaks sellest saama tubli edasiminek nii välimuse kui ka heli poolest
                  Et jah kui keegi teab kus cambridge audiot müüakse ja mis need orjenteeruvad hinnad võiksid olla siis andku aga teada
                  Otsing 'Cambridge Audio site:ee' andis vastuseks sellise lingi: http://www.hifi.mobicom.ee/. Aga kui mul svenssonimaa poodides rohkem kolamiseaega oli, siis need pillid mulle küll mingit erilist muljet ei avaldanud.

Comment

Kui ise hinnaklassis 4...6k võimendit taga ajasin siis Nad c320bee jäi igalt poolt läbi kõlama kui parim hinna/kvaliteedi suhe. Ja selle raha eest ei tohiks pettumust tulla - siiamaani meenutan seda heli hea sõnaga.
                    (Endale, hakkas NADi odavamapoolne välimus häirima, aasta oli harjumiseks aega)
                    -

Comment

Mulle jälle NAD'i välimus meeldib, lihtsus on see mis teeb asja nägusaks, ja samas on ta omanäoline.
                      Samas on ka cambridge audio väga nägus, samamoodi lihtne.
                      Nüüd ongi samas nagu otsustamine raske. Sama hetkel siiski nagu CA tunduvalt raskem kätte saada.

Comment

NADi kasuks räägib lisaks see, et Audiocenter pakub NADile vägagi mõistlike hindu, samas kui näiteks Denoni edasimüüjal, on selline väiksematsorti kirves vahel...
                        -

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt
                          NADi kasuks räägib lisaks see, et Audiocenter pakub NADile vägagi mõistlike hindu, samas kui näiteks Denoni edasimüüjal, on selline väiksematsorti kirves vahel...
                          C720-l timereid ei tohiks olla ja paljudel teistel selle klassi ja parematel seadmetel. Täisdekist väiksematel küll.
                          Lisaks veel Rotel, Marantz... (teisi odavotsa marke ei täi soovitada).
                          AudioCenter'i hinnad Eestis on küll müstilised - isegi eBay's on kasutatud NAD'i tehnika kallim kui meil uus.
                          Kui otsustad CA kasuks ja satud Londonisse, siis külasta RicherSounds'i, peaksid komplekti hea hinnaga kätte saama.
                          DVD-de ja CD-de kokkutoppimine pähe ei kipu muidugi mahtuma...

Comment

http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=NAC355
                            Väike face-lift on NADidele tehtud. Mu meelest paremuse suunas (siniste LEDidega on muidugi hiljaks jäädud - see hullus, hakkab juba mööda saama).
                            -

Comment

Working...
                            X