Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Tänan pakkumast! Aga ma otsustasin ikkagi osta yx korralik võimendi ja teha korralikult paar kõlareid ja yx normaalne ja väga hästi häälestatud subwoofer! Aga kõk on hetkel aja taga! Õpingute kõrvalt ei jõua! mby suvel!
hmm mis tee nyyd vingute.. lõppude lõpux jääb selline mulje nagu teil olex kade meel...
misjaox vaielda.. kui inimene kysis siis olex tore kui rafas teex pakkumisi mida lärtsuma võix panna
ise enda poolt pakkuksin selliseid woofreid nagu Rockford Fosgate..
ghost.ee's on päris suured valikud nendele.. alates rms 150w - rms 2000w'ni välja B)
njahh... mina pakuksin pigev välja midagi sellist, ma küll ei tea millist häält nad toas hakkavad tegema, aga autos.... oi..... :P autos tahab juba üks selline nii ära tappa et juba
teine võimalus oleks siis midagi sellist pioneerilt, maksab umbes 10k, ja olen isiklikult kuulnud kahte sellist korraga toas, hääl oli pehmelt öeldis ROPPKÕVA, kvaliteedist ka ei tundunud spl arvelt puudu jääma
Originally posted by saajatz@Aug 22 2004, 09:09 njahh... mina pakuksin pigev välja midagi sellist, ma küll ei tea millist häält nad toas hakkavad tegema, aga autos.... oi..... :P autos tahab juba üks selline nii ära tappa et juba
teine võimalus oleks siis midagi sellist pioneerilt, maksab umbes 10k, ja olen isiklikult kuulnud kahte sellist korraga toas, hääl oli pehmelt öeldis ROPPKÕVA, kvaliteedist ka ei tundunud spl arvelt puudu jääma
Pioneeri maaletooja andmeil pole ühtegi sellist elementi eestimaapinnal, nii, et ma ei usu sind :P
maaletooja ei koti kedagi, lätist sisse veetud või siis soomest, sellised isendid liiguvad juba mööda meie liivast ja lubjast pinnast ringi olen näinud.
Comment