nuh seda ma tean kah aga sellises väikses ruumis kuhu sa seda aretad pole taoliste mõõtmetega asi just kuigi väike ja ennem usun ma et clarion kannatab ligi 1000W kui see 5000w
Teade
Collapse
No announcement yet.
Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!
Collapse
X
-
Ühtlasi ka hulluarstile... >Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
anna mulle... ;D
tegelt asi selles et ma ei soovita osta suuri elemente....sest kes teab.........oi sagedus on 4-400hrz......ja siis kuskil kaugel kirjas....+/- 30 db.. >
osta parem väiksemaid ....nii diameeter umbes 20-30 cm ....millel hea heli. 8)..ja pole ju vaja neid terve sein laduda.. ???..sa wõid ju osad mitte tööle panna....aga kui tahad uhkendada siis paned kõik tööle.....igatahes sellise summma eest saab vääga palju king audio kõlle....njah.....ca 130 tk...
aga heli........
heli on neil idiootsus......
(kui ehitada norm kast siis isegi saab asja.... ...)
igatahes....soovitan siis juba radiotehnika s-400..... ;D
sest ise olen neid ka kunagi poes kuulnud....ja nende rms on ka ypris hea...(ei mäleta täpselt...)
või siis eel mainitud.....väiksemaid...aga palju....sest suur peksab sus seest sodiks...miskit ei tohi valesti kirjutada
Comment
-
Aga äkki siis keegi pakux ka mõne mõistliku idee mida selle rahaga teha!
aga mis sinu "sein täis supikaid" ideesse puutub, siis tuleb mul kohe meelde anektoot: mitu korda saab pikksilmaga päikest vaadata - kaks korda - üks kord vasaku, teine kord parema silmaga.
ehk siis soovitan sul enne järele uurida, mitme dB juures tekib jääv kuulmiskahjustus. pärast seda, ma arvan, sul on supikatest ja muust helitehnikast suhteliselt ükskõik.GSM: 5039624
Comment
-
Ma ei saa aru miks üldse sellist asja teha tuleb, milleks? Mõtetu ju? No teed valmis ja siis? Kutsud A4 või Kroonika külla, tehakse intervjuu - inimesed vatavad, mingi hull jällegi. Rahaga pole midagi muud teha või?
>Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment