Teade

Collapse
No announcement yet.

Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Te ei exi teil täiesti õigus! ;D

Comment

minu jaoks on Estonia up-010 ja 2x Estonia UM-010 täitsa piisav(4 kõlarit siis) hetkel oman ainult ühte lõppvõimu ja 1 paari estonia 35ac-021, aga olen rahul, minujaoks täitsa piisav - rohkemat eriti ei tahagi, kõrvadest hakkab kahju.
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

Kui nii palju raha on siis elu eest ära king audio kõlareid siis kohe osta, kasvõi natukene paremaid ntx Audes www.audes.ee kõlareid pole väga palju vaja - ostad mõned 10" woofrid ning paned mürtsuma ja mingise võimendi osta kah, ning raha jääb ülegi, sõidad ntx kuskile Ameerikasse või Pärnusse või jumal teab kuhu.

praegu räägid küll et ooje ostan terve raha eest kõva tümaka, aga pärast hakkab rahast meibi kahju(või vanadusepõlves kõrvades - mõtled kui loll oled ikka olnud)
        TFK Audio
        #tfkaudio
        http://www.facebook.com/tfkaudio/
        http://tfkaudio.blogspot.com/
        - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

mul on sqlist suht pohhui tahan rohkem spli.
          no nii, minu dream sisteem siis:
          Kõllid Peavey SP 1X
          Subbakad Peavey SP 118X
          2 Võimu Peavey GPS 2600

Eelvõimuna kasutaks mingit odavamat pulti millel saab ka pisut tämbreid regullida.

Comment

Naljakas idee jah. Kui sa tahad lärmi, mida enam muusikaks ei saa nimetada, siis topi need elemendid kuhu tahad, seina sisse või lakke rippuma, aga kui tahad sealt mingeid muusika sarnaseid helisid kätte saada, siis osta tõesti mingid korralikud kaks 15" subwooferit, mis marki ja mida las soovitavad teised. Need kaks subwooferit toa nurkadesse. Ja kaks korralikku põrandakõlarit, näiteks Tannoy Revolution või midagi Audeselt ja nende vahe vähemalt 2 meetrit, et mingigitgi stereot kuulda oleks võimalik, aga noh kõlarite paigutus on omaette teadus. Aga midagi ulmelist ei oska pakkuda. Asi ongi selles, kas tahad kõlarid lärmi tegema panna või muusikat mängima panna. Sellisesse ruumi piisab subwooferist ja kahest põrandakõlarist. Võibolla oli mu jutt väga loll, aga ärge pahandage, ma nagu ei ole eriti tegija sellel alal. Et kui sa kodukino ei taha siis kõlbab see mis ma eelpool ütlesin küll. Võibolla piisab ka ühest subwooferist, aga siis jääb raha liiga palju üle ;D. Ja kaks subwooferit pidid paremini mängima kui üks subwoofer ja mitte ainult selletõttu et spl kõrgem tuleb.
            Muusikahull!

Comment

Unusta need kilowatid ära! Sinu 11ruuduses toas piisaks sulle ka 2*100W RMS ja yhenda kaks paari kõlle, kui vaheks jaab + woofer. Säästad oma miljonid ja ei käi teistele ajuvaba jutuga pinda.
              Tegelikult soovitus selline, et osta maailma kõige suurema läbimõõduga element, lõhu seina paraja suurusega ümmargune ava ja ehita oma toast kõlar, akent saad kasutada invertorina. Küll on siis äge. eelnevalt uuri ega kuskile majalähedusse elektrijaama ei planeerita, et saaks muredeta sinu tööstusvoolul töötavat võimu toita.
              Täiesti mõtetu teema.

Comment

Kui tahad kasutada suurt võimsust ja ruum on väike siis on ilmselt kõige mõistlikum ehitada isobaariline kinnine kast.Kinnine kast mängib just kõige paremini väikses ruumis ning õieti tehtud kinnine kast mängib madalamale kui kõik teised kastid.Sellest olenemata tekkib ruumis suur vasturõhk mis keerab kõik pea peale,suure pindalaga vajuhääldid ei suuda õhku kokku suruda.Seega hakkab ruum kõlarile mõjuma pärssivalt ja madal asi kaob.Kui sa tahad alla 100Hz ka midagi saavutada siis on isobaarilisel kõlaril jõudu õhu kokku surumiseks rohkem ja kasti mahus võidad ka.Lähtu eelkõige füüsikast ja siis kalkulatsioon jäta kõige viimaseks. Ise ma ei soovita sul statsionaarset asja teha,sest õige varsti(peale kõrva operatsiooni näiteks)keelab arst sul muusika kuulamise ära ning käsib asja välja lõhkuda.
                Tegelikult ka.Selline süsteem mängib normaalselt vaid täisvõimsusel ja seda sa nagunii kaua ei talu,siis otsustad ikka ringi teha.

Comment

Hea,et sa ei tea mida ma sinu ideest arvan.
                  Mina sinu asemel investeeriks haridusse.

Comment

Mõistus tuli koju, käisin juba Sound & Cinemas õigeid kõlle ja võime piilumas! Aga milline jube rull tuleb letti laduda et midagi konkreetset taset saada! alla 60000.- kõllist ikka ei saa! siis sinna juurde võim 50000.- ja cd mängija 20000.- ja lõppvõim 90000.-

Comment

persse küll, kas nüüd on siin foorumis kõik mingi jazzi või souli peale üle läinud, et enam ei tohi ühegi spl sisteemiga lagedale tulla. nii et lampvõimud massidesse ja igale matsile koju audese high end kõllid. ilus idee ju iseenesest. kuid mina kuulan peaasjalikult siukest mussi kus igale detailile ei pöörata tohutut tähelepanu. ja mu tuba on umbes 45 ruutu.

Comment

persse küll, kas nüüd on siin foorumis kõik mingi jazzi või souli peale üle läinud, et enam ei tohi ühegi spl sisteemiga lagedale tulla. nii et lampvõimud massidesse ja igale matsile koju audese high end kõllid. ilus idee ju iseenesest. kuid mina kuulan peaasjalikult siukest mussi kus igale detailile ei pöörata tohutut tähelepanu. ja mu tuba on umbes 45 ruutu.
                        kle milline süsteem sul muidu on..?

Comment

?
                          Sul närvid läbi või?
                          Kes sul keelab muusikat kuulata?
                          Ära pane pahaks,aga igasugune muusika mängib korralikus süsteemis paremini.

Comment

FIGHT!!!!!
                            KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

audese high end kõllid
                              Audes nüüd küll mingi high end pole
                              aga lambid meeldivad mulle küll...

Basssoundman: Saad ka palju odavamalt kvaliteetse süsteemi, aga kui sa elad bassile, ega sa siis seda tippsüsteemi hinnata ikka ei oskaks...no hard feelings
                              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Oskan! Mulle meeldib kuulata trumm & bass aga samas ma kuulan ka mõnusat muusikat! Mul on nii et oma toas on SPL ja suures toas on Yamaha High end systeem! Seal ma kuulan normaalset musjoksi ja enda toas lasen trumm & bassi! Ja uskuge mind ma teen vahet, krt mul on kõllid ja muusika pool elu!

Comment

Working...
                                X