Teade

Collapse
No announcement yet.

Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Käisin täna poes Yamahat nillimas ja oma suureks üllatuseks - ühed lahjemad toiteplokid! Kui ma veel enne midagi Yamaha receiveritest arvasin, siis nüüd enam ei sümpatiseeri. Mis aga positiivselt üllatas, siis on Kenwoodil just omas klassis ühed võimsamad toiteplokid - vahe Technicsi, Yamaha, Sony jne ei ole küll suur, aga siiski - viiendiku jagu suurem toiteploki võimsus.
    Üldiselt ei näe ma mingit mõtet paigutada hull papp 50000 kõlarite, 90000 + 50000 võimude peale - saab odavamalt ka paremaid asju. Kõlarid loomulikult teeks ise, saaksin disainida nii välimuse kui ka soundi oma maitse järgi, mitte ei peaks kompromissile minema. CD-mängija peale 20000, see pole väga hull summa. Aga ülejäänud hinnad on küll IMo väga kõrged - olgem ausad, enamus meist näeb selliseid süsteeme vaid unes, nö "märgade unenägudena"...
    Üldiselt, et hinnata ainulaadest süsteemi, just selle kvaliteeti peab minu arust olema teatud muusikastiiliaustaja - tulihingeline austaja(kas klassika, jazz, blues - midagi sellist), mitte aga trumm ja bass. Ja ka mitte nii vahelduseks kuulates, vaid tõesti kindla muusikastiili austaja - siis vaid võib öelda tõeliselt hinnata seda väga kallist helitehnikat.
    Muuseas, Audes teeb ka HI-end kõlareid, ntx Orpheus.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

kle milline süsteem sul muidu on..?
      2 subbikat, 1 on audes 10 tolli 4 oomi ja teine on king audio 12" kastid muidugi homemade. siis veel radiotehnika u101, ilge uriin v6im on ka odyssei kasutada olnud. ja veel siis kaks lavakat peavey bassiga.

Comment

suures toas on Yamaha High end systeem!
        Yamaha (RXV630?) pole mingi High-End.

Comment

Yamaha (RXV630?) pole mingi High-End.
          Mis sa sokid! AX-1 ytleb midagi we?

Comment

Mis sa sokid! AX-1 ytleb midagi we?
            So what? Mida me selle teadmisega nüüd peale peaksime hakkama?
            >
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/

Comment

AX1 ütleb küll. Yamaha mehed teavad kohe,millega tegu.
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Lõppude lõpux saime me juba kõik siin foorumis aru, et Sa köhid raha ning ei oska enam sellega midagi peale hakata. tegelikult ei huvita see kedagi, mis tehnika sul kodus on.

Minu järjekordne soovitus sulle: Osta auto ja kuluta see raha kõik tuningu peale (sealhulgas siis ka caraudio). Olex palju-palju-PALJU mõistlikum, kui sein king audioid täis laduda
                kris@andmevoog.eu

Comment

AX-1 ytleb midagi we?
                  Seda ültleb küll, et see pole ka mingi High-End.

Comment

Oi krt kuidas mulle Moi kommentaar meeldib! Lihtsalt hea.

Comment

Palun ytle mis siis on YAMAHA High-End aatal 2001??? Kui AX-1 ei ole siis peab olema miskit sellist mida lihtsalt olemas ei ole tavalise inimese jaox! Nagu sinu jaox vist on kuna sa ei ole tavaline, sa oled lihtsalt yx ...(ma parem ei ytle, sellex liiga avalik koht!) :P

Comment

Palun ytle mis siis on YAMAHA High-End aatal 2001 Kui AX-1 ei ole siis peab olema miskit sellist mida lihtsalt olemas ei ole tavalise inimese jaox! Nagu sinu jaox vist on kuna sa ei ole tavaline, sa oled lihtsalt yx ...(ma parem ei ytle, sellex liiga avalik koht!)
                        Tavainimene ja High End? Kuidas need asjad kokku käivad? Ma ütleks et ei käigi - High End on ikkagi audiofiili jaoks, maksab hüper super kallist raha ja selle raha eest saad kah asja.
                        PS! Minu jaoks pole kah Yamaha enam High End asi - High End asju võib nillida Hi-Fi klubis.

Comment

jess, megavõitlus

kirjutage mingeid fakte ka, millest lugu peate, mis niisama lõõbite nimedega, siis asi varsti paigas ka
                          KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

irw, kohe näha, et ksl ülikoolis käinud- nõuab fakte, ei taha niisama lahmimist ;D
                            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

osta endale 15000 eest lampvõimendi, toa seina tõmba paksud kardinad, osta mingid head mõnekümnevatised kõlarid ja naudi kvaliteeti

Comment

asi selles et mõni tuusab rahaga... ;D
                                miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

Working...
                                X