Teade

Collapse
No announcement yet.

Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Midagi sellist ei taha?

Comment

Tänan pakkumast! Aga ma otsustasin ikkagi osta yx korralik võimendi ja teha korralikult paar kõlareid ja yx normaalne ja väga hästi häälestatud subwoofer! Aga kõk on hetkel aja taga! Õpingute kõrvalt ei jõua! mby suvel!

Comment

lõpuks kui saad systeemi korda siis pane pilt yles....
        miskit ei tohi valesti kirjutada

Comment

ja kas on midagi valmis ka?

Comment

jumal ole neile armuline ja anna mõistus kah, kui sul maiste asjade jaoks aega üle jääb.

psühhiaater kirjutaks kuhugi paberi servale gigantomaania.

Edu Sulle!!!!

Comment

Originally posted by humax@Aug 13 2004, 20:12
              jumal ole neile armuline ja anna mõistus kah, kui sul maiste asjade jaoks aega üle jääb.

psühhiaater kirjutaks kuhugi paberi servale gigantomaania.

Edu Sulle!!!!
              no mis seal ikka :P a tal vict valmis see üks bandpass kast ?

Comment

Müüge mulle palun 40 audes 104-4 B) Siis saate kõik vaatama ja kuulama tulla ja kurtidena lahkuda :lol:

Comment

Originally posted by intz@Aug 19 2003, 20:33
                  Mina subbakat ei paneks, ma tooks kohe suruõhukompressori!
                  See teeb ehk suuremat lärmi.  >
                  See on ju midagi pöörast nagu tahtsid
                  Igatahes edu aretamisel

Comment

hmm mis tee nyyd vingute.. lõppude lõpux jääb selline mulje nagu teil olex kade meel...
                    misjaox vaielda.. kui inimene kysis siis olex tore kui rafas teex pakkumisi mida lärtsuma võix panna

Comment

ise enda poolt pakkuksin selliseid woofreid nagu Rockford Fosgate..
                      ghost.ee's on päris suured valikud nendele.. alates rms 150w - rms 2000w'ni välja B)

Comment

:väike vihje - rfr3115 :

Comment

Originally posted by jannozz50@Aug 15 2004, 23:56
                          :väike vihje - rfr3115 :
                          3tk sobib we....suurestoas mul põrandal vedelevad :lol: :P

Comment

njahh... mina pakuksin pigev välja midagi sellist, ma küll ei tea millist häält nad toas hakkavad tegema, aga autos.... oi..... :P autos tahab juba üks selline nii ära tappa et juba

teine võimalus oleks siis midagi sellist pioneerilt, maksab umbes 10k, ja olen isiklikult kuulnud kahte sellist korraga toas, hääl oli pehmelt öeldis ROPPKÕVA, kvaliteedist ka ei tundunud spl arvelt puudu jääma

Comment

Originally posted by saajatz@Aug 22 2004, 09:09
                              njahh... mina pakuksin pigev välja midagi sellist, ma küll ei tea millist häält nad toas hakkavad tegema, aga autos.... oi..... :P autos tahab juba üks selline nii ära tappa et juba

teine võimalus oleks siis midagi sellist pioneerilt, maksab umbes 10k, ja olen isiklikult kuulnud kahte sellist korraga toas, hääl oli pehmelt öeldis ROPPKÕVA, kvaliteedist ka ei tundunud spl arvelt puudu jääma
                              Pioneeri maaletooja andmeil pole ühtegi sellist elementi eestimaapinnal, nii, et ma ei usu sind :P

Comment

maaletooja ei koti kedagi, lätist sisse veetud või siis soomest, sellised isendid liiguvad juba mööda meie liivast ja lubjast pinnast ringi olen näinud.
                                -

Comment

Working...
                                X