Teade

Collapse
No announcement yet.

Spetsialistid, teie DREAM kodu tymakas!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

paistab, et napakate ideede konkurss on pooleli jäetud, kuid pakun ikka :P
    supakate poolelt: 10*18" pylepro'd
    http://www.protuning.ee/index.php?ni...=pylep&pro=137

Comment

Vabandust, aga minu arust on see haige teema... h34r:

Comment

Originally posted by degreal@Aug 23 2004, 13:47
        paistab, et napakate ideede konkurss on pooleli jäetud, kuid pakun ikka :P
        supakate poolelt: 10*18" pylepro'd
        http://www.protuning.ee/index.php?ni...=pylep&pro=137
        Vabandan, et offtopic aga kuna degreal tegi pakkumise PylePro woofreid kasutada, siis kas keegi teab, kust nende elementide andmeid leida võiks. (konkreetsemalt huvitab selline asi.)

Veelkord sry, et offtopic. Vastuse võib saata priva peale.
        Minu kodukas

Comment

jälle teema mida võiks lukku panna...

Comment

Originally posted by saajatz@Aug 22 2004, 11:09
            njahh... mina pakuksin pigev välja midagi sellist, ma küll ei tea millist häält nad toas hakkavad tegema, aga autos.... oi..... :P autos tahab juba üks selline nii ära tappa et juba

teine võimalus oleks siis midagi sellist pioneerilt, maksab umbes 10k, ja olen isiklikult kuulnud kahte sellist korraga toas, hääl oli pehmelt öeldis ROPPKÕVA, kvaliteedist ka ei tundunud spl arvelt puudu jääma
            palju see esimene võimalus võiks maksta äkki on kellelgil aimu? :unsure:
            TeamRMS

Comment

Kas teie jaoks tähendab sõna "süsteem" seda,et laote oma toad mingeid woofereid täis ja teete rõõmsa näo pähe..!!?? No kui see teie unistuste süsteem on, sis on seal lambikuplis küll miskit väga viltu... h34r:

Comment

Originally posted by erx@Aug 25 2004, 09:58
                Kas teie jaoks tähendab sõna "süsteem" seda,et laote oma toad mingeid woofereid täis ja teete rõõmsa näo pähe..!!?? No kui see teie unistuste süsteem on, sis on seal lambikuplis küll miskit väga viltu... h34r:
                Ma olen lihtsalt liigapalju oma elust pea laua all supaka ees veetnud, katus on ära sõitnud, noh mis teha.....bass on enda teha

Tegelikult sound on üks ja SHOW on teine asi.
                Siinpool ilmselt lähtub asi juba SHOW vaatevinklist, kus ma tahan teha midagi erakordset, ma ei üritagi nagu erilist bassi sealt saada, aga lihtsalt...vaatepilt, kuda terve sein muusika rütmis liigub, ajab juba käed sügelema ja tikksae seina.....

Comment

Originally posted by basssoundman+Sep 6 2004, 19:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (basssoundman &#064; Sep 6 2004, 19:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-erx@Aug 25 2004, 09:58
                  Kas teie jaoks tähendab sõna "süsteem" seda,et laote oma toad mingeid woofereid täis ja teete rõõmsa näo pähe..&#33;&#33;?? No kui see teie unistuste süsteem on, sis on seal lambikuplis küll miskit väga viltu... h34r:
                  Ma olen lihtsalt liigapalju oma elust pea laua all supaka ees veetnud, katus on ära sõitnud, noh mis teha.....bass on enda teha

Tegelikult sound on üks ja SHOW on teine asi.
                  Siinpool ilmselt lähtub asi juba SHOW vaatevinklist, kus ma tahan teha midagi erakordset, ma ei üritagi nagu erilist bassi sealt saada, aga lihtsalt...vaatepilt, kuda terve sein muusika rütmis liigub, ajab juba käed sügelema ja tikksae seina..... [/b][/quote]
                  Ma teeks sinu asemel nii, nagu ennegi juba räägitud, et ostaks mingi auto, ette siis korralikud kompod ja nendele ka korrlaik võim ja siis sinna taha otsa siis mingi klaasplastiga vms show varianti julma subbari.See oleks natuke reaalsem vms? IMO
                  Aga jah ex igamees teab ise mis teeb
                  F&amp;F

Comment

Originally posted by altz@Sep 6 2004, 21:07
                    reaalsem
                    pmst kui nüüd sinu jutu peale reaalsusest rääkida siis peaksid teil eelpuberteedikutel ikka kuradima rikkad vanemad olema.

edit: ja intz. anna andeks. suruõhukompressor teeb kõva tymmi küll, aga kuhu jääb SQ eksole?

Comment

Originally posted by Zen+Sep 6 2004, 21:14--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zen &#064; Sep 6 2004, 21:14)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-altz@Sep 6 2004, 21:07
                      reaalsem
                      pmst kui nüüd sinu jutu peale reaalsusest rääkida siis peaksid teil eelpuberteedikutel ikka kuradima rikkad vanemad olema.

edit: ja intz. anna andeks. suruõhukompressor teeb kõva tymmi küll, aga kuhu jääb SQ eksole? [/b][/quote]
                      Kuule kuule, päris lampi pole ka mõtet mu vanust ja rahalist seisu pakkuma hakata exju?Tasuks selle kohapeal sul natuke rohkem suud kinni hoida. :huh: Mina avaldasin oma arvamust mida teha 50K nagu teema algataja ka teada tahtis.No offence aga minumeelest seina täis ladumine valjukatest on natuke mõtetum kui ehitada DB või lihtsalt "kõva" müra tekitav süsteem....

Vabandan OT pärast.
                      F&amp;F

Comment

Vinge teema küll mida teha 50000 eeguga. Kas paneks terve seina bassikaid täis või mida iganes. Kui niipalju raha on helitehnikale panna siis võiks kvaliteeti taga ajada mitte müra <_<

Comment

Mine turule, osta kapsaid....kartuleid ja muud söödavat millega tulev talv üle elada&#33;&#33; kui pärast veel kopikat üle on siis võiks uue labidavarda kah soetada ja isegi alevisse suurde pidusse minna&#33; küll seal on soundi küll ja küll

<_<
                          <span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>

Comment

50000.- eest ei saa isegi mitte ühte korraliku SQ kõlarit, paarist või võimendist me ültse ei räägi...

Hetkel siis ilmselt tulemas Show auto....kunagi...esialgu naudin ikka bandpassi lammutamist...kes on kuulnud, need usuvad

Comment

Einoh...aga siis küsime nii, KUI SUL OLEKS 50 000.- mis sa sellega teeks siis?

Näiteks mul tuttav ostis selle raha eest omale auto :lol:

Comment

Originally posted by basssoundman@Sep 15 2004, 21:00
                                50000.- eest ei saa isegi mitte ühte korraliku SQ kõlarit, paarist või võimendist me ültse ei räägi...
                                kulla mees nüüd sa küll pisut liialdad. mis firmasid ja mudeleid sa täpselt silmas pead siis? milline ÜKS valjuhääldi maksab üle 50000?

Comment

Working...
                                X